Dodir prirode

Minerali u službi lepote: Za kožu koja blista i odiše zdravljem!

Nanošenje previše preparata može da optereti kožu

Škola nege lica
Autor:
Minerali u službi lepote: Za kožu koja blista i odiše zdravljem!
Foto: Shutterstock

U današnje vreme, na internetu možemo da pročitamo brojna istraživanja na najrazličitije teme - od efekata biljaka na ljudsko telo i njihovih lekovitih moći do negativnog uticaja ama baš svega što postoji. Za koju god temu da se odlučite, nekako je i smešna činjenica da ćete sigurno naći makar jedno mišljenje naučnika koje glasa Za i koje glasa Protiv, a u pitanju je potpuno ista stvar. I, kako čovek da bude pametan i shvati u šta treba da veruje?

Ipak, oko nekoliko stvari se ipak svi naučnici uglas slažu - oko pitanja koje su to materije ključne za ljudsko zdravlje. Kiseonik je neophodan, voda nam je izvor svega, pa i samog života, a minerali su ti koji nam praktično grade organe i igraju značajnu ulogu u njihovom pravilnom funkcionisanju.

Osim što učestvuju u izgradnji i održavaju zdravim kosti, tkiva i mišiće, minerali mogu da budu odgovorni i za izgled naše kože. Pogotovo njihov nedostatak.

Šta se dešava kada koži nedostaje minerala?

Imate li možda problem sa suvoćom, perutanjem, beživotnim izgledom kože? Jeste li zaboravili koliko je koža lepa kada zrači blistavim, zdravim sjajem?

Verovatno je problem upravo to - niste joj obezbedili dovoljno minerala, a uz to verovatno i zaboravljate na dobru hidrataciju i dodatni izvor hijaluronske kiseline, materije koja se prirodno nalazi u koži i dobrim delom je odgovorna za kvalitet ćelija kože.

Rešenje koje odgovara svakom tipu kože: Kako da hidrirate i osvežite lice u sekundi!

foto: Shutterstock

Sprečite ili popravite štetu u jednom potezu

Da bi koža bila dobro "snabdevena" mineralima i hijaluronskom kiselinom, a uz to i hidrirana taman koliko joj je potrebno, ne treba da celog meseca radite samo za kozmetičare i najskuplje preparate. Treba da pronađete samo jedan, jer nanošenje previše preparata može da optereti kožu, ali jedan koji će vam obezbediti sve, a da je pritom napravljen od prirodnih sastojaka koji neće iritirati vašu kožu, već će joj podariti samo najbolje.

Dugo godina žene su tragale za baš takvim jednim, savršenim, nežnim, osvežavajućim, a u isto vreme i potpuno bezbednim. Sada su to i dobile - isprobajte Vichy Minéral 89 buster i već posle prvog nanošenja biće vam jasno zašto ovaj preparat MORA da postane obavezni deo vaše svakodnevne nege!

Ključ samopouzdanja svake žene: Ljudi prvo ovo primete na vama!

Čim prvi put Vichy Minéral 89 dodirne vaše lice, osetićete neverovatno snažnu moć termalne mineralizovane vode iz dubina prirode, koja udružena sa hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla čini čuda za vašu kožu!

Svakodnevnom upotrebom koža postaje snažnija i otpornija na najmoćnije neprijatelje vaše lepote - umor, stres i zagađenja iz okoline, a samim tim lice svakim danom postaje sve blistavije i zrači onim predivnim, zdravim, mladalačkim sjajem.

Vichy Minéral 89 vam neće uzeti ni puno vremena - nanosi se ujutro i uveče na celo lice, koža ga upija momentalno pa nema potrebe za čekanjem, a dame koje su ga isprobale kažu i da je fenomenalna podloga pre nanošenja šminke.

Samo dve kapi će vam biti dovoljne za celo lice, pa će vam i duže trajati.

Definitivno treba da probate Vichy Minéral 89 - isplati se na mnogo načina!

Rešenje koje odgovara svakom tipu kože: Kako da hidrirate i osvežite lice u sekundi!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs