Probajte, vredi!

Rešenje koje odgovara svakom tipu kože: Kako da hidrirate i osvežite lice u sekundi!

Podarite vašoj koži samo najbolje

Škola nege lica
Autor:
Rešenje koje odgovara svakom tipu kože: Kako da hidrirate i osvežite lice u sekundi!
Foto: Shutterstock

Znate onaj osećaj posle dugog sunčanja, pranja sudova ili veša na ruke, umivanja lica sapunom za uklanjanje masnoće? Suvo, neverovatno suvo, tako neprijatno zateže, ruke vrište da ih nečim namažete, a ako se nasmejete, čini vam se da će obrazi ili popucati ili će se na njima pojaviti ogromne bore.

Kad takvoj koži podarite malo kreme ili makar vode, u sekundi osećate neverovatno olakšanje. Koža "guta" što više može i to neverovatnom brzinom, da se već i posle dva minuta zapitate - pa kad je pre sve upila?!

Možda vam je sada potpuno jasno koliko je redovna hidratacija važna!

Koža, naročito isušena kao što je to čest slučaj nakon leta, upijaće što više vode i hranljivih sastojaka iz proizvoda za negu, jer bez njih ćelije ne mogu ni da se regenerišu, ni da funkcionišu kako treba, pa sam tim ni da čuvaju vašu lepotu!

Sve počinje sa hijaluronskom kiselinom

Supstanca za koju ste sigurno već čuli, jer gotovo da je postala osnova mnogobrojnih preparata za negu, zapravo je molekul koji se prirodno nalazi u vezivnom i epitelnom tkivu, pa tako i u koži.

Osnovni koraci u dnevnoj nezi: Ako ijedan preskočite, rizikujete lepotu kože!

foto: Shutterstock

Hijaluronska kiselina je zadužena za "upijanje" molekula vode i na taj način se zapravo koži obezbeđuje vrhunska hidratacija.

Voda je stvarno izvor života

Telo može duže vremena da preživi bez hrane, ali bez vode ne. Da li ste znali da mozak veoma često zapravo šalje signale za žeđ, koje mi tumačimo kao glad? Probajte i uverićete se (možda vam pomogne i pri mršavljenju)!

Isto kao što je potrebna telu da bi pravilno funkcionisalo, voda je tako potrebna i koži. Ne govore stručnjaci uzalud da treba popiti bar 8 čaša vode svakog dana, ali za besprekoran izgled kože, treba je hidrirati i spolja.

Ima li čarobne formule za najbolju hidrataciju?

Da rezimiramo - nema dobre hidratacije ni savršene kože bez hijaluronske kiseline i vode. Ali, kako je voda koja nam je dostupna neretko i nepogodna za negu, umivanje nije dovoljno, pa bi idealno bilo kada bismo uspeli da dođemo do prave, čiste vode iz netaknute prirode, obogaćene mineralnima ključnim za lepotu. E, to je prava formula za savršenu hidrataciju!

Moć prirodnih minerala: Za telo su od vitalne važnosti, a kako utiču na kožu?

Srećom, danas i to postoji - Vichy je uspeo da sve ove sastojke za kojima vapi savršena koža za vas spakuje u jednu malu, praktičnu, prelepu bočicu! Buster Vichy Minéral 89 kombinuje mineralizovanu termalnu vodu i hijaluronsku kiselinu prirodnog porekla! Pogodan je za sva godišnja doba i sve tipove kože, uključujući i osetljivu, jer ne sadrži alkohol ni veštačke mirise i boje, a na prirodu ne možete da budete alergični!

Želeli smo i da probamo da vam opišemo nešto što zapravo ne može da se opiše – neverovatan osećaj snažne svežine kad Vichy Minéral 89 dodirne vaše lice, ali nas je preduhitrila modna blogerka Sofija Šurdilović i u nekoliko reči otkrila suštinu ovog moćnog bustera i razlog zbog kojeg ćete se i vi zaljubiti u njega odmah nakon prvog nanošenja:

"Lagana tekstura izaziva ljubav na prvi dodir, a moć da hidrira kožu rekordnom brzinom osvaja zauvek", rekla je Sofija kad je probala ovaj revolucionarni preparat, koji se neverovatnom brzinom upija u kožu i zahteva čekanje niti gubljenje vremena do nanošenja sledećeg preparata za negu ili šminke.

Ako je i vaš problem koža bez sjaja i beživotno lice koje je savladao umor i stres, trik je u savršenoj hidrataciji, a rešenje je fenomenalni buster Vichy Minéral 89!

3 ključna koraka u nezi kože: Ispratite ih i opet ćete imati blistavo lice!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs