minerali u službi lepote

Dodir čiste prirode: Kako da vam lice odiše svežinom!

Škola nege lica
20:27h
Dodir čiste prirode: Kako da vam lice odiše svežinom!
Foto: Shutterstock

Mi ljudi smo definitivno hedonisti. Neko u manjoj, neko u većoj meri, ali to je prosto tako i bilo bi pomalo licemerno od nas da to ne priznamo.

Ne slažete se? Hajde da proverimo... Jedemo li da samo da bismo živeli? U tom slučaju ne bismo koristili začine, pristajali da u sebe unosimo kojekakve aditive koji daju savršen ukus hrani, balavili kad vidimo kolač sa čokoladnom glazurom koja se sliva... Bilo bi nam dovoljno bljutavo povrće i lešo piletina.

Naravno, jedemo da bismo živeli, ali ipak i da bismo dobrim delom uživali!

Isto je i sa mnogim drugim stvarima - za dodir slane vode, sitnog vrućeg peska i toplog vetra na koži žrtvujemo sate i sate putovanja, nerviranja na granici, trpimo nikakav smeštaj i glavobolju od jakog sunca. Koliko god da je, na primer, bosiljak zdrav, ako nam miris ne prija, nećemo ga koristiti - kuća će nam biti puna mirisa koji nas opuštaju.

Daćemo hiljade dinara spa centru, jer ko bi odoleo savršenim, vrućim balončićima u đakuziju? Kada bismo znali da negde postoji voda koja bi licu pružila osećaj osveženja kao da u njoj ima na stotine malih ruku koje su nas nežno izmasirale i opustile, otišli bismo i na kraj sveta, samo da se njom umijemo.

Saveznik broj 1 za lepotu u svakom starosnom dobu: Sa ovim ne možete da pogrešite!

Hedonizam na sasvim novom nivou

Srećom, bar za ovo poslednje ne moramo da idemo daleko, a ni da potrošimo previše novca - žene koje su probale revolucionarni buster Vichy Minéral 89, znaju o čemu pričamo!

Taj savršeni dodir najmoćnijih sastojaka iz srca prirode pružiće vam osećaj kao da ste upravo stigli u najegzotičniji kutak netaknute prirode i uronili lice u kristalno čistu vodu koja ima sve što je vašoj koži potrebno - esencijalne minerale i hijaluronsku kiselinu potpuno prirodnog porekla.

Nežna, gelasta struktura Vichy Minéral 89 bustera osvežiće vaše lice bukvalno u sekundi, a koža će ga posle manje od minuta upiti, željna svih benefita koje ovaj fenomenalni preparat pruža - dubinske hidratacije i najkvalitetnije "hrane" za savršen ten - minerala i hijaluronske kiseline.

Napravljen od samo 11 prirodnih sastojaka, bez dodatog alkohola, veštačkih boja i mirisa, Vichy Minéral 89 nije ništa drugo do dodir čiste prirode upakovan u prelepu bočicu, od koje nećete moći da se odvojite već nakon prvog korišćenja.

Minerali u službi lepote: Za kožu koja blista i odiše zdravljem!

Više od hedonizma

Osim što ćete koži priuštiti fenomenalno osveženje, a sebi neverovatan ugođaj, pomoću Vichy Minéral 89 bustera na kožu ćete svakog dana nanositi moćan štit koji će je braniti od negativnih spoljašnih uticaja i posledica umora i stresa. Kada kožu zaštitite od njih, zaštitili ste je od narušenog, beživotnog izgleda i suvoće, a iz dana u dan sve više ćete videti kako se onaj divni zdravi sjaj i blistavost polako vraća.

Razlog broj 1 da koristite ovaj buster nije da dodate još jedan preparat u svakodnevnu negu, već to što nijedan puder ili krema ne može da vam podari izgled koji može da vam da zdrava, hidrirana koža koja odiše svežinom. Niko ne može ono što može dodir čiste prirode, a drugo ime mu je definitivno Vichy Minéral 89!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs