Obratite pažnju

Šta se dešava kad na lice nanesete proizvode pune alkohola i veštačkih mirisa?

Mislite na zdravlje vaše kože

Škola nege lica
Autor:
Šta se dešava kad na lice nanesete proizvode pune alkohola i veštačkih mirisa?
Foto: Shutterstock

U nedostatku vremena od kojeg svi danas patimo, polako ali sigurno spuštamo kriterijume što se tiče različitih stvari, a nekako najlakše kada je u pitanju briga o zdravlju i nega.

Ma, vežbaću od ponedeljka... Kakva dijeta, jednom se živi... Ništa mi neće biti ako jedno veče prespavam sa šminkom... Ma daj bilo koju kremu, samo nije skupa... Da li vam nešto od ovoga zvuči poznato?

Prve tri situacije su potpuno svesno ugrožavanje zdravlja i izgleda - svi znamo kakve posledice mogu da ostave, ali kada je u pitanju nega i izbor proizvoda koje koristimo, mnoge žene nisu svesne šta zapravo rade svojoj koži.

I nije stvar u ceni, proizvod može biti i najskuplji, ali ako mu sastav nije dobar, ne prija koži i može da ima neželjene efekte, uzalud i brend, i reklama, i reputacija, i cena.

Krenimo od onoga što se vidi - ako preparat, za početak, ne odgovara vašem tipu kože, a neki se prodaju kao univerzalni iako to nisu, moguće je da ćete nakon prvog nanošenja završiti sa svrabom, osipom, crvenilom... Sličnu reakciju mogu da izazovu i veštačke boje i mirisi koji se jako često dodaju preparatima za negu lica.

Saveznik broj 1 za lepotu u svakom starosnom dobu: Sa ovim ne možete da pogrešite!

foto: Profimedia

Isto može da vam se desi i sa proizvodima koji u sebi sadrže supstance poput alkohola - to se najbolje vidi tokom hladnih dana, kada koža blago, neprimetno ispuca, a vi nakon nanošenja osetite peckanje, da ne kažemo pravo štipanje. Da ne pominjemo činjenicu da sve što nanesete na kožu lagano prodire sve dublje i ulazi u organizam. Grozno, zar ne?

Još gore je sa agresivnim supstancama kojih su preparati za negu prepuni, a u najgorem slučaju može da dođe i do alergijske reakcije, koja na kraju mora da se leči.

Jedini siguran način da izbegnete sve ove potencijalne probleme jeste da odaberete proizvod koji je napravljen isključivo od prirodnih sastojaka, bez alkohola i drugih štetnih dodataka, a koji će pritom pružiti koži sve što joj je potrebno da bude nahranjena, hidrirana i zdrava, pa samim tim lepa i blistava.

Ključ samopouzdanja svake žene: Ljudi prvo ovo primete na vama!

Idealno rešenje je tu - Vichy Minéral 89, buster koji je napravio pravu revoluciju u svetu nege! Sa svega 11 prirodnih sastojaka, među kojima dominiraju termalna mineralizovana voda sa područja francuskih vulkana i hijaluronska kiselina prirodnog porekla, Vichy Minéral 89 pružiće vam sve - i hidrataciju, i potrebnu dnevnu dozu minerala i hijaluronske kiseline, koji će učiniti da vaš ten bude besprekoran!

Svakodnevno nanošenje ujutro i uveče poboljšaće tonus kože, učiniti je nežnom, mekom i hidriranom taman koliko treba. Ružan masni sjaj zameniće blistavi, prirodni, a suvoća i perutanje brzo će postati prošlost.

Osnovni koraci u dnevnoj nezi: Ako ijedan preskočite, rizikujete lepotu kože!

Ujutro pre dnevne nege, a uveče nakon skidanja šminke nanesite dve kapljice Vichy Minéral 89 bustera, razmažite na celo lice i gledajte kako vam koža iz dana u dan postaje sve otpornija na stres, umor, zagađenja iz okoline, a samim tim lepša i blistavija, jer sa Vichy Minéral 89 busterom na licu ćete nositi nevidiljivi štit od svih svakodnevnih zlikovaca koji uništavaju izgled vaše kože.

Podarite vašoj koži čist dodir prirode uz Vichy Minéral 89 i mirno spavajte – namenjen je svim tipovima kože (priroda ne može da vam škodi), testiran je i na osetljivoj, pa je mogućnost greške potpuno isključena!

85 % zena je oduševljeno: Ovo je nabolje što možete da nanesete na kožu lica!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs