Proizvod o kojem svi pričaju

Saveznik broj 1 za lepotu u svakom starosnom dobu: Sa ovim ne možete da pogrešite!

Odličan izbor za svaku ženu

Škola nege lica
09:28h Autor:
Saveznik broj 1 za lepotu u svakom starosnom dobu: Sa ovim ne možete da pogrešite!
Foto: Shutterstock

Svako starosno doba ima svoje prednosti i mane, svako od njih traži svoje, naročito kada je u pitanju nega kože. Zato dermatolozi preporučuju da svoju negu prilagodite svojim godinama, jer mlada koža u ranim dvadesetim i zrela u četrdesetim imaju drugačije potrebe. Ipak, nedavno je na naše tržište stiglo nešto apsolutno univerzalno!

Vichy Minéral 89 vas ne pita godine, tip kože i godišnje doba - on pokriva baš sve! Ispitan je na osetljivoj koži, a pošto nema alkohola, dodatih boja i mirisa, pogodan je kako za suvu i masnu, tako i za meštovitu kožu.

Kako je to uopšte moguće?

Kada su u pitanju potpuno prirodni sastojci, mogućnost greške je isključena - Vichy Minéral 89 napravljen je od samo 11 prirodnih sastojaka, od kojih su glavni termalna mineralizovana voda u koncentraciji od čak 89 odsto i hijaluronska kiselina prirodnog porekla.

Prvi će se pobrinuti da vaša koža bude savršeno hidrirana i nahranjena mineralima ključnim za lepotu, a hijaluronska kiselina će osvežiti ćelije kože i učiniti da lice izgleda besprekorno i blistavo. Udruženi daju savršen rezultat - koža izgleda punije, zdravije i ima bolji tonus.

Minerali u službi lepote: Za kožu koja blista i odiše zdravljem!

Tajna je u tome što se Vichy Minéral 89 ponaša kao nevidljiva barijera koja vašu kožu svakim danom čini sve otpornijom na posledice umora, stresa, nedovoljnog sna i zagađenja iz okoline, koji se ogledaju kroz beživotan izgled, sivilo i suvoću kože. Jesmo li spomenuli i da je sjajna podloga za šminku? Mogli bismo sad redom da vam nabrojimo još najmanje 89 razloga zašto je Minéral 89 fenomenalan izbor za vašu kožu, ali je lično iskustvo drugih žena daleko verodostojnije od bilo kakve teorije i pretpostavki.

Zato vam prenosimo iskustvo poznatih blogerki koje su probale ovaj sjajan buster i uverile se su dva minuta dnevno koliko je potrebno da nanesete Vichy Minéral 89 na lice (minut ujutro i minut uveče) definitivno ključ za lepotu!

"Umem da budem nemarna prema svojoj koži, imam veoma turbulentan stil života i to ume da se oslika na mom licu. Minéral 89 je vidno osvežio moj ten pa uvek izgledam odmorno. Jednostavno se nanosi i momentalno upija, zgodan je i kao podloga za šminku i zato ga koristim redovnije od bilo koje dnevne kreme", kaže Mina Smiljanić.

Rešenje koje odgovara svakom tipu kože: Kako da hidrirate i osvežite lice u sekundi!

Ni Maja Stupar nije uspela da ostane ravnodušna na efekat Vichy Minéral 89 bustera, pa je iskreno rekla:

"Struktura ovog proizvoda me je oduševila. Imam osećaj da mi je koža hidrirana i svežija. Posebno mi se dopada jer je multifunkcionalan, pa mi često bude dovoljno sredstvo za negu lica".

Ključ samopouzdanja svake žene: Ljudi prvo ovo primete na vama!

Ovakav utisak Vichy Minéral 89 odmah ostavlja na svakoga, a šta kada se koristi duže? Evo iskustva iz prve ruke:

"Za mene je Minéral 89 postao nezaobilazan deo svakodnevne rutine u nezi kože. Savršeno mi odgovara kao prajmer pre šminke i dodatni korak pre dnevne i noćne nege. Kroz vreme mi se pokazao i kao pravo osveženje za kožu nakon sunčanja. Ono što mogu da navedem kao jako bitan utisak jeste lagana i nežna tekstura koja prija mojoj osetljivoj koži čak i u SOS situacijama. Krajnji rezultat uvek bude umirena, glatka i sveža koža", uverila se Milica Bojović.

Sjajnih komentara su prepuni i portali i forumi, ali je najbolje da se na ličnom primeru uverite zašto će Vichy Minéral 89 postati i vaš saveznik broj 1 za lepotu!

Pravilna noćna nega za savršeno lepu kožu: Ne zaboravite jedan vrlo važan korak!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs