Revolucionarni proizvod

Pravilna noćna nega za savršeno lepu kožu: Ne zaboravite jedan vrlo važan korak!

Izgledajte najbolje što možete baš svakog dana

Škola nege lica
Autor:
Pravilna noćna nega za savršeno lepu kožu: Ne zaboravite jedan vrlo važan korak!
Foto: Shutterstock

Drage dame, sve znamo, sve razumemo - kad nakon posla ili predavanja na fakultetu smognete snage i da ispoštujete drugaricu kojoj ste obećale tu kafu i trač partiju odavno, a potom i obavite sitnu kupovinu i još par sitnih obaveza, pa se konačno domognete doma, sigurno vam nije ni do čega, osim do šolje tople čokolade uz dobar film.

Ipak, sve te obaveze koje svakodnevno završavamo nekako nam lakše padaju kada znamo da blistamo, kada smo svesne da naše lice zrači lepotom i da se umor koji osećamo ne primećuje. Da bi to tako i ostalo, kad se konačno domognete doma, ne možete odmah da uskočite u pidžamu i izvalite se na krevet. Ako želite da svaki dan sijate, da vaša koža ne odaje koliko ste zapravo umorne ili pod kakvim ste stresom na poslu, morate da joj posvetite vreme pred spavanje.

Ne mnogo - svega nekoliko minuta, to će biti sasvim dovoljno za fenomenalan rezultat, pod uslovom da znate šta tačno treba da uradite!

Pošto znamo da ste pune obaveza i nemate dva sata koja ćete svake večeri izdvojiti za negu, za vas smo malo istraživali i otkrili kako da licu podarite savršenu negu za svega pet minuta, a da koža istovremeno ne bude na gubitku, već da dobije sve ono što joj je potrebno za zdravlje, blistavost i svežinu.

Odvojite minut ujutro i uveče: Rutina koja će vašem licu vratiti blistavost i zdrav izgled!

foto: Profimedia

Prvi korak je obavezno DETALJNO skidanje šminke na uobičajen način, kako bi koža tokom noći mogla da se odmori. Zatim sledi korak čije važnosti mnoge dame nisu svesne - dnevna doza minerala i hijaluronske kiseline.

Reč je zapravo o najvažnijem delu vaše noćne nege koji ne bi trebalo da zaboravljate i preskačete, jer je od presudan za lepotu. Minerali su, kao što već svi znamo, esencijalna materija neophodna za zdravlje i pravilno funckionisanje svakog organa, pa tako i kože. Sa druge strane, hijaluronska kiselina se prirodno nalazi u koži i velikim delom je odgovorna za njen kvalitet i izgled. Nažalost, organizam ne može da sam da je proizvede u dovoljnoj količini, pa je potrebno potražiti kvalitetan dodatni izvor.

Ako ste odmah pomislili da će vam trebati dva proizvoda sa mineralima i hijaluronskom kiselinom koji koštaju pola vaše plate, prevarili ste se - na naše tržište je nedavno stiglo idealno rešenje i to po pristupačnoj ceni, Vichy Minéral 89!

3 ključna koraka u nezi kože: Ispratite ih i opet ćete imati blistavo lice!

U pitanju je revolucionarni buster načinjen od termalne mineralizovane vode u nikad većoj konentraciji - neverovatnih 89 odsto, po čemu je i dobio ime, i hijaluronske kiseline prirodnog porekla. Udruženim delovanjem kroz svakodnevno nanošenje, ova dva ključna sastojka prave zaštitni sloj na vašoj koži koji će braniti vaše lice od negativnog uticaja zagađenja iz okoline, kao i posledica stresa i umora, dok joj u isto vreme pružaju dubinsku hidrataciju.

Već sa prvim nanošenjem osetićete neverovatnu svežinu, a kada koža za svega nekoliko sekundi upije Vichy Minéral 89, primetićete kako je na dodir meka, nežna i glatka. Nakon nekoliko dana uočićete vidno poboljšanje u tonusu kože, a zdravi sjaj kakav ste sanjali zablistaće na vašem licu.

85 % zena je oduševljeno: Ovo je nabolje što možete da nanesete na kožu lica!

Koji god tip kože da imate, ne brinite, Vichy Minéral 89 namenjen je svim tipovima kože, čak i osetljivoj, na kojoj je i testiran. Sjajan je izbor za sva godišnja doba, jer on zapravo predstavlja čistu prirodu u atraktivnoj bočici - bez alkohola, dodatih boja, mirisa i agresivnih hemikalija.

Sada kada znate gde leži ključ lepote, ne dozvolite da večeras odete na spavanje a da koži niste podarili njenu dnevnu dozu materija bez kojih, ako želite da budete negovane i lepe, prosto ne može.

Zašto vam je lice sivo i beživotno: Kako da osvežite kožu mineralima

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs