Budite najbolja verzija sebe

Zašto vam je lice sivo i beživotno: Kako da osvežite kožu mineralima

Vlažnost je koži toliko neophodna da ovo ne treba dodatno ni objašnjavati - ima li išta manje privlačno od suve, isperutane kože?! Osim toga, suva koža je jedan od glavnih krivaca za prve bore, čak i one koje se javljaju mnogo pre vremena

Škola nege lica
20:31h Autor:
Zašto vam je lice sivo i beživotno: Kako da osvežite kožu mineralima
Foto: Shutterstock

Što smo uživali u letu, uživali smo - koristimo poslednje dane ove godine da još koji put prošetamo sandalice, suknje pastelnih boja i bluzice bez rukava.

S prvim jesenjim danima, sivilo neba se lagano prenosi na sve ostalo - odeća je tamnija, šminka zagasitih boja, jedino nam lice bledi i kroz lagano perutanje naglašava - gotovo je sa dodirom sunca. Kao što proleće ima svoj "posebni" umor, definitivno ga ima i jesen - na licu nam se vidi da nam je falilo makar još nedelju dana odmora, a obaveze na poslu i fakultetu - pa, baš su mogle još malo da sačekaju...

Ipak, šta je tu je, od tuge i sete nemamo ništa - prigrlimo svaki trenutak i iskoristimo ga da budemo najbolja verzija sebe!

Da bi žena to postigla, mora da krene od najvažnijeg – onog što je čini punom samopouzdanja i onog što se prvo primećuje – od lica. Ako ten više nije preplanuo, ne znači i da ne može da bude lep, samo treba da dodatno poradite na tome da bude blistav i da uvek odiše neodoljivom svežinom!

Moć prirodnih minerala: Za telo su od vitalne važnosti, a kako utiču na kožu?

Kako konačno da se rešim sivila i beživotnog izgleda lica?

Ključ je u sastojcima kojima morate redovno da snabdevate kožu! Bez hijaluronske kiseline, lice bi nam bilo potpuno beživotno. Srećom, koža ga sama proizvodi, ali samo do određene količine. Ako želite savršenstvo - morate joj obezbediti dodatni izvor ove esencijalne materije za lepotu.

Vlažnost je koži toliko neophodna da ovo ne treba dodatno ni objašnjavati - ima li išta manje privlačno od suve, isperutane kože?! Osim toga, suva koža je jedan od glavnih krivaca za prve bore, čak i one koje se javljaju mnogo pre vremena.

Svakim danom koža je sve jača, blistavija, otpornija: Sve više žena okreće se ovakvoj nezi!

Spas je u mineralima

Budući da su neophodni čitavom organizmu za zdravlje i pravilno funkcionisanje, iz istih razloga minerali su potrebni i koži! Oni smanjuju rizik od iritacije, brinu da ćelije kože upiju potrebnu količinu vode i čuvaju lice od oštećenja pod uticajem zagađivača iz okoline i nemilosrdnih vremenskih uslova.

Sprečite da štetni uticaji iz okoline unište vašu kožu: Evo kako!

Kako sve to da obezbedim koži?

Koža ne voli nikakva preterivanja, pa tako ni preterivanje sa brojem proizvoda za negu, naročito ako su puni alkohola i veštačkih mirisa - njih odmah precrtajte. Treba da se bacite u potragu za jednim koji može sve ovo da vam obezbedi.

Srećom, ne morate dugo ni da tražite - od kako je Vichy predstavio svoj inovativni buster Mineral 89, potraga je i zvanično gotova!

Vichy Mineral 89 objedinjuje sve faktore koji su ključni za zdrav i blistav izgled kože: minerali je hrane i štite, hijaluronska kiselina popravlja izgled i vraća zdrav sjaj, dok glavni sastojak - termalna voda obogaćena mineralima u koncentraciji od čak 89 odsto - pruža neverovatnu svežinu i neophodnu hidrataciju istog trenutka po nanošenju.

Sa ovim sjajnim busterom ne morate da mislite ni koje je godišnje doba ni koji je vaš tip kože - Vichy Mineral 89 predstavlja idealnu negu tokom cele godine, testiran je na osetljivoj koži, i on je definitivno sve što vam treba da i bez sunca i odmora do sledećeg leta izgledate sjajno, i to baš svakog dana!

3 ključna koraka u nezi kože: Ispratite ih i opet ćete imati blistavo lice!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs