Najbolje za vašu kožu

Svakim danom koža je sve jača, blistavija, otpornija: Sve više žena okreće se ovakvoj nezi!

Postoje jaki razozi zašto verujemo iskustvu drugih žena

Škola nege lica
16:38h Autor:
Svakim danom koža je sve jača, blistavija, otpornija: Sve više žena okreće se ovakvoj nezi!
Foto: Shutterstock

Ima li išta lepše od žene koja zrači blistavošću i svežinom, a lice joj sija kao da je upravo došla sa duuuugog putovanja na neku egzotičnu destinaciju, na kojem je samo i isključivo odmarala i brinula o lepoti?

Teško da igde ima takve žene, a ako i ima, sigurno ne živi životom koji liči na vaš, koji je okupiran poslom, učenjem, kuvanjem, decom, u kojem zadnja para odlazi na račune ili super haljinu na sniženju, umesto na suludo skupe tretmane.

Mi dame smo praktične - računamo, brojimo, pazimo, verujemo instinktu, skeniramo znak "%" na izlozima čak i perifernim vidom, ali najviše verujemo, svakako, iskustvu drugih žena.

Kada čujemo da sve žene rade ovo ili ono da bi uštedele, putovale, negovale kožu na najbolji način, moramo da im verujemo - one su to isprobale i presrećne podelile sa drugim ženama.

Šta, na primer, kažemo kada čujemo da je više od 70 odsto žena prezadovoljno nakon korišćenja proizvoda koji svakog dana njihovu kožu čini sve jačom, blistavijom i otpornijom? Bile bismo potpuno blesave ako ne shvatimo - moram i ja da probam!

Više od 70% testiranih žena oduševljeno je revolucionarnim Vichy Minéral 89 busterom, koji kožu čini jakom, blistavom i otpornijom na negativne uticaje iz okoline, stres i umor. Njegova tajna je u jedinstvenoj moći da ojača zaštitnu barijeru vaše kože, koja će, nahranjena mineralima i hijaluronskom kiselinom iz Vichy Minéral 89 bustera, postati nevidiljivi štit na licu koji odbija sve te "zlikovce" koji žele da naruše vaš izgled i unište lepotu.

Dakle, da bi i vaša koža opet bila blistava, osvežena i puna zdravog sjaja, ne morate sve što imate da date za skupoceno letovanje ili najskuplje tretmane u salonima lepote - dovoljno je da izaberete samo jedan dobar preparat - Vichy Minéral 89!

Volite statistiku i brojke? Pročitajte šta su žene rekle o Vichy Minéral 89 busteru i slobodno – pravac po jedan za vašu zdravu i blistavu kožu!

Odmah nakon jednog nanošenja:

- 83% korisnica smatra da koža izgleda mekša - 65% korisnica smatra da koža izgleda glađa - 79% korisnica oseća svežinu nakon nanošenja

Nakon četiri nedelje korišćenja:

- 71% korisnica smatra da ten kože izgleda ujednačeniji - 71% korisnica smatra da je koža boljeg tonusa - 75% korisnica smatra da koža izgleda zdravije

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs