Hidratacija je ključna

3 najštetnija faktora koji uništavaju kožu: Najefikasniji način da sprečite njihov negativan uticaj!

Već posle nekoliko dana primetićete da koža izgleda punije i lepše

Škola nege lica
17:09h Autor:
3 najštetnija faktora koji uništavaju kožu: Najefikasniji način da sprečite njihov negativan uticaj!
Foto: Shutterstock

Današnja svakodnevica je nemilosrdna prema ženama. Traži se sve - obrazovanje, dobar stil odevanja, savršeno ponašanje, zanimljiv društveni život, perfektan izgled...

Iako je to bar u nekim trenucima previše, većina žena ipak želi da postigne sve ovo, kako bi bila što bliža idealu "savršene žene" 21. veka.

Ali, u toj brzini i jurnjavi da postignemo sve, kada je lepota u pitanju, često se postiže kontraefekat - stres i umor je uništavaju. Kada se tome dodaju i agresivni zagađivači iz okoline kojih ima na sve strane, od sunca do krema prepunih alkohola, možete da se pozdravite sa holivudskim izgledom.

"Sveto trojstvo" u nezi lica

Što smo izloženiji ovim štetnim faktorima, veću pažnju moramo da posvetimo nezi lica i ispoštujemo tri ključna koraka.

Kao prvo, ono što nikad ne smete da dozvolite sebi jeste da zaspite sa šminkom ili neočišćenim licem - to će samo pogoršati stanje.

foto: Promo

Druga takođe veoma važna stvar jeste hidratacija, bez koje zaštitni sloj kože ne može da vrši svoju funkciju. Treći korak je da obezbedite vašoj koži dovoljno minerala koji su osnova zdravlja kože, kao i celog tela.

Najbolji način da svojoj koži sve to obezbedite u jednom potezu jeste Vichy Minéral 89, inovativni buster čiji su glavni sastojci mineralizovana termalna voda sa koncentracijom od neverovatnih 89 odsto i hijaluronska kiselina, supstanca koja se prirodno nalazi u koži.

Kako se koristi Vichy Minéral 89?

Dovoljno je da ujutro i uveče pre uobičajene nege na čisto lice nanesete dve kapi ovog moćnog bustera i odmah ćete osetiti njegovu moćnu svežinu i fantastičan efekat.

Već posle nekoliko dana primetićete da koža izgleda punije i lepše, a nakon mesec dana vratiće se i blistavost i sjaj koji je osnova lepote vašeg lica.

Imajte u vidu da je Vichy Minéral 89 prilagođen svim tipovima kože, uključujući i osetljivu. Isključena je i mogućnost iritacije, jer ovaj moćni buster ne sadrži alkohol, niti veštačke mirise i boje, pa nema razloga da baš Vichy Minéral 89 ne postane vaš novi saveznik za lepotu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs