Fenomenalno rešenje

Kako jedna žena s prosečnim primanjima sebi da priušti vrhunsku negu lica?

Tajna besprekorne kože i uštede novca u jednom potezu

Škola nege lica
13:18h Autor:
Kako jedna žena s prosečnim primanjima sebi da priušti vrhunsku negu lica?
Foto: Shutterstock

Ekspanzija interneta donela nam je gomilu prednosti - možemo da "izguglamo" sve, od prirodnih lekova i recepata do saveta kako da nam život bude lepši i kako da izgledamo kao holivudske dive uz malo truda.

Možda one ulažu malo truda, ali zato uglavnom ulažu mnogo para! Prosečna Srpkinja sa prosečnom platom koja mora da pokrije i račune, i hranu, i svakodnevne potrepštine, da ne kažemo stanarinu na koju odlazi bar trećina primanja, teško da može da se posluži luksuznim "trikovima" slavnih dama, kojima je odlazak pod nož ili na preskupe tretmane isto što i vama odlazak po hleb i mleko.

Ista ta ekspanzija interneta učinila je da trendovi svuda budu isti, ali je drastična razlika u standardu, na našu žalost, ostala, pa se isto “traži” od svakoga. Kada i kako je ovo uspelo da se desi?!

Bilo kako bilo, umesto da razbijamo glavu misleći o nečemu na šta ne možemo da utičemo, okrenimo se onome u čemu smo mi dame najbolje - praktičnosti! Koliko god da su vam reklame ušle u glavu ili vam saveti čuvenih glumica deluju kao glavna i neosporna zapovest za lepotu, mišljenje da nam za dobar izgled nije potrebno mnogo novca zapravo je potpuno tačno.

Zašto vam je lice sivo i beživotno: Kako da osvežite kožu mineralima

foto: Shutterstock

Kada bi nam samo redovno umivanje lica bilo dovoljno, to bi bilo sjajno, ali nažalost nije, pa je vreme da pređemo na stvar i shvatimo šta nam je zaista potrebno za kvalitetnu negu kože. I još važnije, šta nam NIJE potrebno.

Kad prestanemo da preterujemo i kompulzivno kupujemo sve što nam u apoteci zapadne za oko (čak i ako pojedinačno nisu mnogo skupi, mnogo proizvoda će na kraju defnitivno mnogo koštati), ostaje nam ono za čime koža stvarno vapi - hidratacija (kome treba suvo, isperutano lice?), minerali (bez njih nijedan organ ne bi funkcionisao kako treba, pa ni koža) i hijaluronska kiselina (prirodni sastojak tkiva zadužen za dobar - ili loš - izgled kože).

Opet tri proizvoda?

Ako ste već prevrnuli očima i u mislima proračunali da bi vam i na osnovnu negu otišla bar trećina plate, varate se - sve ovo možete da postignete sa jednim jedinim proizvodom! Preporučujemo vam da što pre probate Vichy Mineral 89, revolucionarni buster koji će se pobrinuti i da uštedite novac, i da obezbedite koži sve što joj je potrebno da bi bila zdrava, a samim tim i blistava, sjajna, besprekorna!

Sprečite da štetni uticaji iz okoline unište vašu kožu: Evo kako!

Ne treba da brinete ni ako imate osetljivu kožu - nikakav dodatni preparat vam neće biti potreban, jer je Vichy Mineral 89 ispitan baš na osetljivoj koži i pogodan je za sve tipove, jer je napravljen bez alkohola, boja i veštačkih mirisa, samo od prirodnih sastojaka.

Među njima prednjače termalna mineralizovana voda u koncentraciji od neverovatnih 89 odsto i hijaluronska kiselina prirodnog porekla, koje udruženim delovanjem brane vašu kožu od ružnih znakova umora, stresa i zagađenja kojem smo svi konstantno izloženi, a beživotan izgled kože bacaju u zaborav.

Svakim danom koža je sve jača, blistavija, otpornija: Sve više žena okreće se ovakvoj nezi!

Najekonomičniji proizvod

Kad počnete da koristite Vichy Mineral 89, praktično ćete zaboraviti kada ste ga kupili. Za razliku od svih ostalih proizvoda koje nanosimo tako što ih zahvatimo prstom ili natopimo vatu, Vichy Mineral 89 nudi sve ove neverovatne benefite u samo dve kapljice ujutro i uveče! To će biti dovoljno da dodir neverovatne svežine pokrije celo vaše lice i koži pruži sve što joj je potrebno, popravljajući njen tonus i čineći je sve otpornijom iz dana u dan.

Zato, drage praktične i ekonomične dame, više nema razloga da tražite savršen proizvod i način da uštedite na nezi, a da pritom koži ništa ne uskratite. Potraga je završena - tu je Vichy Mineral 89!

Šta je buster i zašto treba što pre da ga uključite u svakodnevnu negu kože?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs