Dobitna kombinacija

2 neophodna sastojka za zdravu i lepu kožu: Vratite licu svežinu i blistavost!

Ako želite da vratite licu svežinu i blistavost, a niste znali kako, pred vama je konačno odgovor i najbolje rešenje

Škola nege lica
Autor:
Foto: Shutterstock

Da bi nam lice jedne žene bilo besprekorno lepo, blistavo i odisalo svežinom, nije dovoljno samo da kupimo najskuplju šminku ili celu platu istresemo u kasu obližnjeg salona lepote.

Pre svega, važno je da budemo svesni da je su za lepotu, a istovremeno i za njeno narušavanje pre svega odgovorne dve grupe faktora - u prvu spadaju navike kojima robujemo, a u drugu pravilna nega, čija definicija mnogim ženama, verovali ili ne, nije baš sasvim jasna. Jeste li i vi možda među njima, a da toga niste ni svesni?

Navike koje pre ili kasnije presude lepoti našeg lica

Da li je moguće da se zarad svega i svačega odričemo nečega što je vitalno za lepotu, ali i za celokupno zdravlje, kao što je san? U stanju smo da po deseti put odgledamo celu sezonu omiljene serije za jedno veče, a mrzi nas da odvojimo svega nekoliko minuta ujutro i uveče, koje ćemo posvetiti koži. Tužno, ali istinito...

Treba li uopšte objašnjavati kako pušenje, dugo sunčanje i to što prednost najčešće dajemo masnoj i slanoj hrani umesto voću i povrću utiče na lepotu?! Možda je i bolje da ne ulazimo previše u detalje...

Neminovno je da bi sve ove navike trebalo ispraviti ako želimo da licu vratimo lepotu i blistav sjaj, ali bez druge ključne stvari - pravilne nege - neće vam pomoći čak ni da postanete isključivi vegan koji poštuje ama baš sve zakone lepote.

Moć prirodnih minerala: Za telo su od vitalne važnosti, a kako utiču na kožu?

foto: Shutterstock

Koliko žena je svesno šta je zapravo pravilna nega?

Krenimo od dobre, stare i potpuno tačne izreke: "Lepota dolazi iznutra". Ovu krilaticu nisu izmislile bake da bi vas ubedile da je od skupih krema mnogo važnije da pojedete sve iz tanjira, već ima i naučnu podlogu. Naime, bez hijaluronske kiseline koja se prirodno nalazi u vezivnom tklivu, naša koža bi izgledala potpuno sivo, bez imalo života u sebi. Ali, problem je u tome što je u vezivnom tkivu nema dovoljno da bi nam koža uvek sijala i izgledala besprekorno, pa je za lepotu ključno da vašem licu obezbedite kvalitetan, dodatni izvor ove esencijalne supstance.

Hidratacija je vrlo dobro poznata kao ključni uslov za lepotu - kome je privlačna suva koža koja se peruta?! Ipak, dobra hidratacija ne podrazumeva samo umivanje, već osvežavanje lica kvalitetnom negom na dnevnom nivou makar dva puta.

Bez minerala čitavo telo ne bi moglo da funkcioniše, pa tako ni koža, zbog čega je sjajno što na tržištu sada postoji i termalna mineralizovana voda.

Sada nam ostaje još samo da istražimo kako da sve to obezbedimo koži, a da nam i dalje ostane dovoljno vremena i za serije, i za šminkanje, i za izlaske, za sve što jedna žena treba da obavi tokom dana.

Zašto vam je lice sivo i beživotno: Kako da osvežite kožu mineralima

Sjajno rešenje koje kombinuje sva tri ključna faktora jeste revolucionarni buster Vichy Mineral 89, čiji je glavni sastojak termalna mineralizovana voda iz dubina prirode, i to u koncentraciji od neverovatnih 89 odsto, udružena sa hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla!

Koristi se ujutro i uveče - ujutro pre šminke i ostale dnevne nege (mnoge korisnice kažu da je odlična podloga za šminku!), a uveče posle skidanja šminke, a pre uobičajene noćne nege.

Za negu ovim fenomenalnim proizvodom potrebno vam je svega dva minuta i dve kapljice bustera, ta količina dovoljna je za celo lice, odmah se upija u kožu, pa nema gubljenja vremena dok čekate da se osuši, a osećaj neverovatne svežine koji će vam podariti navešće vas da poverujete da ste se upravo umili kristalno čistom vodom i srca netaknute prirode!

Ne brinite se ni ako imate osetljivu kožu - pošto je napravljen od svega 11 prirodnih sastojaka, bez alkohola i veštačkih dodataka, Vichy Mineral 89 buster pogodan je za svaki tip kože, ali i za sva godišnja doba.

Ako želite da vratite licu svežinu i blistavost, a niste znali kako, pred vama je konačno odgovor i najbolje rešenje - Vichy Mineral 89!

Sa njima nema šale, one znaju šta rade: Šta to Francuskinje čini najlepšim ženama na planeti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs