"SIN MI JE PRIZNAO DA VARA TRUDNU SNAJU, A ONDA SAM SAZNALA JOŠ CRNJU ISTINU": Snajka će do gorba pamtiti svekrvin POTEZ

Ispovest žene kojoj je sin priznao da vara trudnu ženu prepuna je neverovatnih detalja.

Porodica
"SIN MI JE PRIZNAO DA VARA TRUDNU SNAJU, A ONDA SAM SAZNALA JOŠ CRNJU ISTINU": Snajka će do gorba pamtiti svekrvin POTEZ
Foto: Shutterstock

Ispovest 63-godišnje žene, opisuje porodičnu situaciju koja ju je dovela do ivice nervnog sloma. Žena je očajna zbog situacije sa svojom trudnom snajom i sopstvenim sinom, koji vara svoju ženu i imao je više afera sa različitim ženama. Otvorio se mami i učinio je nosiocem ove tajne, a sada je žena skrhana i ne zna šta da radi.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

"Moj sin, 30, je već 5 godina oženjen Olivijom, devojkom iz srednje škole. Pre dve nedelje je bio rođendan mog sina. Otišao je iz države sa nekim od svojih prijatelja sa koledža da provede vreme u lepom letovalištu. Moja snaja Olivija je odlučila da ostane u državi jer je trudna sa blizancima i u 7. mesecu je visokorizične trudnoće. Insistirala sam da moj sin mora da otkaže putovanje i ostane sa svojom ženom, ali Olivija je insistirala da odu da se zabave. Zato sam je zamolila da ostane sa mnom kako bi mogla da ostane u krevetu, a ona je konačno prihvatila moju ponudu.

Volim svoju snaju. Ona je slatka, puna poštovanja i zaista mi je kao ćerka. Njeni roditelji uopšte nisu bili dobri, pa smo se lako zbližili dok je izlazila sa mojim sinom. Svakodnevno puno razgovaramo i često se viđamo."

Žena je prva primetila da se njen sin čudno ponaša.

"Nakon što se moj sin vratio kući sa putovanja, mogla sam da kažem da nešto definitivno nije u redu. Nije prihvatio poslastice koje sam mu ponudila, čak je odbio da poljubi Oliviju. Umesto toga, on ju je neprijatno grlio i bio je generalno neverovatno oprezan. Bila sam uznemirena i zabrinuta zbog njegovog ponašanja, nije mi se dopao način na koji se ophodio prema svojoj ženi. Pitala sam ga iznova zašto se ponaša tako čudno, ali on je izbegavao moja pitanja, a onda je jednostavno otišao kući sa Olivijom.

Kasnije bi mi snaja pričala više o čudnom ponašanju mog sina. Preselio se u spavaću sobu za goste, potpuno je odbio da jede bilo koji njen obrok, udaljio se i nije hteo ni da je zagrli. Kad god sam razgovarala sa svojim sinom o tome, dobijala sam odgovore od jedne reči ili bi on potpuno ignorisao temu."

Šokantno priznanje

Sin nije mogao dugo da ćuti, te je doneo odluku da majci ispriča sve.

"Nedavno je moj sin došao u moju kuću u suzama. Držao je fasciklu ispunjenu vidno zgužvanim papirima. Nakon što sam uspela da ga malo smirim, rekao mi je da je pre rođendanskog putovanja i tokom njega varao Oliviju sa mnogim ženama. Još gore je to što je pozitivan na HIV. Ostala sam bez reči. Pitala sam ga zašto o svojim aferama i dijagnozi govori meni, a ne svojoj ženi trudnoj blizancima. Tada me je molio da joj ništa ne pričam i da ga pustim da ostane sa mnom dok razmišlja o svojim daljim postupcima."

"Rekla sam mu da ako on neće reći svojoj ženi, ja ću. Tada je pobesneo, vikao je i plakao, govoreći kako ću mu rasturiti porodicu pre nego što je i počelo, jer odbijam da mu dozvolim da se zabavlja i ne dozvoljavam mu da sam donosi odluke u životu. Optužio me je da favorizujem Oliviju i da želim da ga odvojim od njegove dece. Čak sam morala da pozovem komšiju sa kojim sam bliska da mi pomogne da isprati sina iz kuće. I što je još čudnije, da sam nakon njegovog odlaska pogledala papire koje je doneo, a to nisu bili medicinski nalazi, već neki bankovni izvodi.

Sada, iskreno, ne znam šta da radim. Nisam sigurna u celu situaciju, ne želim nikoga da povredim. Ne mogu, a da ne pomislim kako će ovo povrediti Oliviju i eventualno njene blizance ako joj kažem, a možda je moj sin u pravu".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs