SNAJA JE ZABRANILA SINU DA DOLAZI KOD NAS, A DO JUČE SAM O SVIMA BRINULA: Molim Boga da ne dožive ono što sam ja

Snajka je zabranila sinu da viđa roditelje, a nesrećna majka otkrila je detalje njihovg odnosa.

Porodica
SNAJA JE ZABRANILA SINU DA DOLAZI KOD NAS, A DO JUČE SAM O SVIMA BRINULA: Molim Boga da ne dožive ono što sam ja
Foto: Shutterstock

Koliko zla krv može razdvojiti porodicu, svedočila je očajna Branka koja se suočila sa neprijatnom situacijom. "Kad su na svet došli unuci, koji su sada u dobi od deset i pet godina, nismo smeli biti nasamo s njima. Smeli smo samo dolaziti kod njih i biti pod snajinim nadzorom."

"Kasnije je došlo do toga da nam je propisala da decu smemo videti jednom mesečno, po našoj želji. Na kraju je došlo i do toga da je ona bila ta koja je određivala koji će to biti dan u mesecu", napisala je nesretna majka, baka i svekrva Branka.

Starija žena, žena, Svekrva
foto: Shutterstock

Više nam ne dolazi

"Prestala je dolaziti nama jer ih ja kao uvek dočekam s nečim što njoj ne odgovara. Sada više uopšte ne dolazi, ali mora dobiti izvešTAJE od sina sve detalje poseta kad dođe s decom. Nakon toga dobijem redovnu dozu upozorenja, takođe preko sina, šta sam loše uradila", piše nadalje.

"Kriva sam, iako nije ni bila kod mene, jer ja uvek moram dobiti svoju lekciju. Naš sin sve ređe dolazi s decom i nikad ne sme doći posve sam. Suprug i ja znali smo otići kod njega na posao, kad ima pauzu pa popiti s njim kafu. Sada ni to više ne smemo", opisuje gospođa Branka.

Promenila brojeve telefona

Svaki dan se ova penzionerka pita čime je to u životu zaslužila. "Do zadnjeg dana života i moje i suprugove majke, ja sam se brinula o njima, a za mene nikoga nije briga niti će biti, sve mi se tako čini. Moj sin ne sme imati ni privatni mobilni, odnosno mi ga na njega ne smemo zvati. Ja ga moram zvati na službeni broj. Snaja je promenila njihove privatne brojeve telefona i mi ih ne smemo znati."

"Evo koliko je tužan moj život. Samo molim Boga za njih, da ih obrati, i da nikada ne dožive moju bol i patnju. Hagioterapija mi je pomogla da se malo smirim i prihvatim takav život", napisala je ona.

(Stil/ Moje vrijeme)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs