Modni pogodak

NINA BADRIĆ PAMETNO KUPUJE ODEĆU: Ne izlazi iz kaputa koji decenijama vlada modnom scenom! (FOTO)

Ukrala sve poglede

Moda
Autor:
NINA BADRIĆ PAMETNO KUPUJE ODEĆU: Ne izlazi iz kaputa koji decenijama vlada modnom scenom! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Badrich

Obična bela majica u kombinaciji s farmerkama i te kako može da izgleda elegantno i damski, ako znate kako da ih kombinujete. To zna i Nina Badrić koja u svom ormaru uvek ima nekoliko ključnih komada, ali i nekoliko vanvremenskih modnih klasika koji se lako prilagođavaju svakom stajlingu i daju mu dozu elegancije.

U zimskim mesecima to je najlakše postići uz pomoć dobrog kaputa. Bez previše truda, elegantan i upečatljiv kaput u trenutku će podignuti i najjednostavniju kombinaciju.

"Uvek sam pre za kapute i čizme što se mode tiče, jer jako volim kolekcije za jesen/zimu... Volim lepe čizme, volim lepe kapute i odela od tvida, dok sam u privatno vreme uvek za kupaći i japanke", rekla je jednom prilikom.

Pregledajte ormare: Ovi trendovi iz 80-ih su ponovo u trendu! (FOTO)

Pevačica je nedavno na Instagramu podelila fotografiju na kojoj pozira u beloj majici i farmerkama, i nezaobilaznom kaputu leopard dezena, a celokupan izgled začinila je crvenim ružem, belim naočarima za sunce i kontrastnim štiklama.

S godinama "staža"na modnoj sceni, leopard dezen postao je vanvremenski klasik kojeg se neke žene ne odriču ni po koju cenu. Iako je imao svoje dane slave, kao što je to bio slučaj proteklih nekoliko sezona, ovaj upečatljivi životinjski dezen sasvim sigurno će, bez obzira na trendove, zauvek uživati status večnog klasika. Ako pitate modne stručnjake koji je najpopularniji komad odeće kojeg krasi leopard print, svi do jednog jednoglasno će se odlučiti za kaput.

Vodeći zimski trend: Ovaj model bluze je u rekordnom roku postao pravi modni hit! (FOTO)

Da su trendovi prolazni te da ih se ne treba strogo pridržavati slaže i Nina koja novac radije investira u komade koji joj se dopadaju i koje će moći da nosi godinama, poput ovog večnog kaputa.

"Kod trendova mi se jedino ne sviđa – robovanje njima. Zar nije suprotno logici to da pola devojaka na ulici izgleda poput klonova zato što je nešto u trendu? Ili da nešto što je u trendu nosi osoba kojoj to zaista ne stoji?", zaključila je Nina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs