pogledajte

Olivija Palermo izgleda savršeno u ovoj ležernoj kombinaciji: Sa ovim komadom nema greške! (FOTO)

Amerikanka Olivija Palermo, jedna od najuspešnijih influenserki na svetu, uvek je inspiracija za zaljubljenice u modu koje ne prestaju da se dive njenim neverovatnim modnim izdanjima

Moda
Autor:
Olivija Palermo izgleda savršeno u ovoj ležernoj kombinaciji: Sa ovim komadom nema greške! (FOTO)
Olivija Palermo, Foto: Profimedia

Slavna brineta uvek je sjajno odevena, a svako njeno pojavljivanje je dostojno laskave titule modne ikone koju ona godinama nosi.

Proslavljena influenserkai ikona stila itekako zna šta radi kada je moda u pitanju te se na prste ruke može izbrojati kad je Olivija Palermo (34) imala loš stajling.

Gde god da se pojavi, Olivija privlači poglede, a ni sneg koji je prekrio njujorške ulice, poznatu blogerku nije sprečio da se ne obuče u upečatljivu kombinaciju.

Bela košulja asimetričnog kroja s volanima, efektnu bundicu zebrastog dezeza , crne pantalone i čizme iznad kolena kakve su ove sezone vodeći trend među zaljubljenicama u modu, naglasili su vitku figuru slavne brinete koja modu ima u malom prstu.

Dženifer Lopez prošetala u savršenom poslovnom stajlingu: Ovu kombinaciju ćete poželeti da iskopirate! (FOTO)

Olivija Palermo
foto: Profimedia

Njen osećaj za stil nije napustio ni tokom globalne pandemije pa je u jednom ranijem intervjuu istakla kako je to bio način na koji je podizala raspoloženje u ovim nimalo lakim vremenima.

'Tokom karantina pokušavala sam stalno da imam frizuru i da budem našminkana kao i inače, ali odeću sam ipak prilagodila trenutku pa je bila više kežual šik nego kako bih se oblačila za neke sastanke', rekla je u jednom ranijem intervjuu Olivija Palermo koju na Instagramu prati 6.4 miliona obožavatelja.

Kako se vama dopada ovaj njen stajling?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs