DOMINACIJA SIVE

Kraljica Leticija u najpopularnijoj boji godine: Ova nijansa svaki komad učini da izgleda kao milion dolara! (FOTO)

Kao počasna predsednica Španskog udruženja protiv raka i njegove Naučne fondacije, 48- godišnja kraljica Leticija je ovog četvrtka prisustvovala svečanom događanju povodom Svetskog dana borbe protiv raka

Moda
Autor:
Kraljica Leticija u najpopularnijoj boji godine: Ova nijansa svaki komad učini da izgleda kao milion dolara! (FOTO)
Kraljica Leticija, Foto: Profimedia

Osim svojim besprekornim modnim izdanjima na kraljevskim angažmanima, Leticija od Španije poslednjih nedelja oduševila je javnost svojim prirodnim izgledom u znaku srebrnih vlasi.

Da itekako prati aktualne modne trendove i ovoga je puta dokazala kada se pojavila u javnosti na dan borbe protiv raka osvanuvši u izdanju kojim je dominirala siva boja.

Poslovni stajling Brižit Makron: Ne odustaje od jednostavnih, a proverenih odevnih komada! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Krajem prošle godine poznati institut za boje Pantone tradicionalno je otkrio koja će boja obeležiti naredne mesece pred nama, a ovoga puta mnoge je iznenadio s čak dve upečatljive boje koje zajedno izgledaju fantastično.

Reč je o spoju dve nijanse sive i žute nazvanih Ultimate Gray i Illuminating Yellow koje će, prema vođstvu instituta Pantone, u narednim mesecima voditi glavnu reč i uticati na brojne trendove u svetu mode i dizajna.

Umirujuću sivu boju 48- godišnja kraljica istakla je elegantnim izdanjem u znaku vunenog kaputa modne dizajnerke Karoline Herere u kombinaciji s pantalonama inspirisannim muškim stilom.

Osim po navici nošenja već viđenih odevnih komada, jedna od najbolje obučenih kraljica svetsku prepoznatljivost stekla je izdanjima u kojima vešto kombinuje skupocene dizajnerske komade s onim dosta jeftinijim.

Princeza Dajana nije podnosila Šanel i to iz veoma ličnih razloga: Komplikovan odnos je rešen tek krajem osamdesetih!

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Dominaciju sive boje ova bivša novinarka umanjila je dodatkom elegantne, bele bluze s detaljem trake na okvratniku s potpisom brenda Hugo Bos, dok je od udobnih cipela nakratko odustala u prilog nošenju klasičnih, crnih salonki.

Kako vam se dopada ovo izdanje lepe kraljice?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs