Pokušajte i vi

Izbacio meso iz ishrane na nedelju dana: Drastični rezultati ga naterali da nastavi! (FOTO)

Nakon što se sav oznojen srušio na kauč i mučio se da prevari mesni odrezak, Nijal je konačno doneo odluku
Nutricija 02.05.2016. - 10:27h Autor: Stil / 24sata.hr
Foto: Instagram Printscreen / Niallharbison

Muškarac po imenu Nijal Harbison, inače veliki gurman i obožavalac sve moguće hrane, doneo je tešku odluku - da prestane da jede meso tokom nedelju dana, kako bi video šta će se dogoditi sa njegovim telom.

 

Rezultatima je bio oduševljen!

 

Zato je odlučio da javno ispriča i kako je sve počelo, i zbog čega je doneo ovu odluku, i kakvo je njegovo celokupno iskustvo:

 

"Jedne večeri sam pojeo ogroman odrezak sa svim dodacima. Ono što se dogodilo nakon toga, događa se svima nama tako često - srušio sam se na kauč sav u znoju i nisam se dizao dva sata. Telo se borilo dok je varilo obrok.

 

To mi se uvek događalo nakon što sam jeo hamburgere, odreske i druge oblike crvenog mesa.

 

Odrekla se mlečnih proizvoda, mesa i šećera: Žena otkriva promene koje su je šokirale! (FOTO)

 

A photo posted by Niall Harbison (@niallharbison) on May 3, 2015 at 11:23am PDT

 

 

 

Odlučio sam da je vreme da isprobam nešto što sam izbegavao godinama - da uklonim meso iz svoje ishrane. Rekao sam sam sebi da ću probati na nedelju dana i videti da li ima koristi od toga. Nisam prestao da jedem samo ribu i morske plodove.

 

Jedna od glavnih prednosti života bez mesa jeste to što morate da ga zamenite sa više voća i povrća, što je odlično za telo! Počeo sam da primećujem da je nivo moje koncentracije veći, a da mi je struk sve tanji iz dana u dan. Telesna težina mi je ozbiljno padala!

 

Doktor izveo eksperiment na sebi i smršao 20 kg: Sada znam šta je život bez bolesti! (VIDEO)

 

A photo posted by Niall Harbison (@niallharbison) on Apr 6, 2016 at 9:00am PDT

 

 

 

Osim toga, glavne prednosti su iskakanje iz kreveta nakon buđenja sa energijom koju nisam osetio još od mladosti. Troškovi za hranu pali su drastično, kako u supermarketima tako i u restoranima. Mogu da budem aktivan odmah nakon jela, bez potrebe za odmorom. Moj san se poboljšao. Manje životinja će umreti ako zadržim ovakav način ishrane!

 

Ali, tu su i nedostaci:

 

Teško je pronaći obrok koji je dobra alternativa mesu. Morate da budete dobri u kuvanju i vrlo inventivni. Ja još uvek ne znam da li baš nikad više neću jesti meso. To je velika odluka koja isključuje sve poslastice koje sam rado jeo - odreske, irski doručak, hamburgere...

 

Nastaviću sa ovakvim režimom ishrane još mesec dana, i izvestiću vas šta se dešava, a do tada vam savetujem da i vi probate, bar na nedelju dana. Pokušajte, nećete znati kako je to ako se ne usudite", ispričao je Nijal.

 

Odlučio da više ne pije kafu i alkohol: Evo rezultata nakon 15 meseci!

 

A photo posted by Niall Harbison (@niallharbison) on Apr 6, 2016 at 9:00am PDT

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs