za nauk!

BILA SAM POTPUNO PARALIZOVANA: Dženifer Lopez progovorila o napadu koji joj je promenio život iz korena! (FOTO)

Progovorila o ozbiljnom zdravstvenom problemu današnjice

Fitnes & Nutricija
Autor:
BILA SAM POTPUNO PARALIZOVANA: Dženifer Lopez progovorila o napadu koji joj je promenio život iz korena! (FOTO)
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Dženifer Lopez sa svojim pratiocim često deli dešavanja iz privatnog života, a ovoga puta slavna zvezda je u intervjuu za dokumentarni film "Halftime", koji prati život pevačice, pričala o zdravstvenim problemima, odnosno napadu panike koji joj je promenio život.

- Bilo je perioda u mom životu kada sam spavala tri do pet sati noću. Bila bih na snimanju po ceo dan, a zatim bih išla u studio gde sam provodila po celu nož, vikendom bi se snimali spotovi ili bih imala nastupe. Sve to je zdravstveno jako uticalo na zdravlje, pa je dobila jedan panični napad koji je potpuno paralizovao.

Dženifer je u intervjuu otkrila da nije znala šta joj se dogodilo i da je bila prestravljena.

- Sedela sam i razmišljala šta treba da uradim tog dana, ođednom sam osetila da ne mogu da se pomerim - rekla je Dženifer i dodala da nije znala šta je snašlo.

Momak iz njenog obezbeđenja odmah je odveo kod lekara, kojeg je pitala da li je izgubila razum ili možda poludela.

-Sada znam da je to bio klasičan napad panike, izazvan iscrpljenošću, ali u to vreme nikada nisam čula za taj termin - dodala je pevačica.

Doktor koji je pregledao, dao joj je sjajan medicinski savet, da iako ne može da promeni potpuno način života, savetovao je da treba da spava između 7 i 9 sati dnevno, da izbegava kofein i da vežba.

Tada je shvatila kolike posledice mogu da budu, ukoliko ignoriše potrebu tela i uma, kako bi bila zdrava: "tako je počeo moj put ka zdravlju". Dženifer danas primenjuje savete lekara, spava 7 sati, ne pije kafu i alkohol, ne konzumira cigarete i hrani se zdravo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs