BRZO DO TOP FORME

BLEJK LAJVLI I NAKON 3 POROĐAJA IZGLEDA B-R-U-T-A-L-N-O: U ovu dijetu se kune! (JELOVNIK)

Na ovaj način dovešćete liniju do savršenstva bez puno muke

Fitnes & Nutricija
Autor:
BLEJK LAJVLI I NAKON 3 POROĐAJA IZGLEDA B-R-U-T-A-L-N-O: U ovu dijetu se kune! (JELOVNIK)
Foto: Profimedia

Pre nekoliko dana, harizmatična glumica Blejk Lajvli ukrala je sve poglede na crvenom tepihu, a o njenom modnom ukusu ne prestaje da se priča. Blejk je rodila troje dece, obožava hranu, dok na Instagramu često objavljuje svoja kulinarska umeća.

Ipak, svi se pitaju kako glumici polazi za rukom da održava vitku liniju. Njena tajna je u "bikini" dijeti koja zabranjuje samo dve stvari.

"Ne jedem gluten i soju. Kada izbacite soju, shvatite da ne jedete prerađenu hranu. To sam prvi put učinila za snimanje filma 'The Shallows'. Dakle, nema prerađene hrane i treba puno vežbati", rekla je ona i dodala:

"Na prvi pogled čini se da je to lako, ali onda shvatite da se soja nalazi u svemu. Čak i ako je reč o zdravoj, organskoj hrani, u njoj ima soje", objasnila je Blejk.

Kako kaže, mnogi misle da zbog toga gladuje, a glumica ističe da je to daleko od istine.

"I dalje jedem šećer, ali je sve u umerenoj količini. Treba pronaći ravnotežu, konzumirati ugljene hidrate i povrće. Ja volim pirinač i suši", otkrila je i dodala:

"Nikad u životu nisam bila u tako sjajnoj formi kao nakon porođaja. Žena svom telu mora da osigura hranljive stvari, mora da se brine za sebe, odnosno, da se zdravo hrani", zaključila je.

ZAHVALJUJUĆI OVOJ ISHRANI NATAŠA BEKVALAC NEMA NI 60 KG: Mesečno za OVO plaća i 600 evra za liniju iz snova!

Blejk Lajvli
foto: Profimedia

Primer jelovnika:

Doručak

Blejk Lajvli dan započinje čašom vode, a zatim doručkuje jaja spremljena na kokosovom ulju, sveže povrće i ovsene pahuljice bez glutena. Ukoliko je veoma gladna, obroku će dodati i voće.

Ručak

Popodnevni obrok lepe glumice sastoji se od proteina, povrća i ugljenih hidrata. Njen uobičajen ručak podrazumeva piletinu ili ribu, kao i slatki krompir.

Govoreći o ugljenim hidratima koje Blejk unosi, njen trener Saldino je rekao: "Namirnice poput slatkog krompira ili voća, koje su bogate mikronutrijentima i vlaknima daju energiju našem telu, to je veoma moćna hrana".

Da bi unela zdrave masti, uz ovaj ručak glumica ponekad dodaje maslinovo ulje, orašaste plodove ili avokado.

Večera

Blejk za večeru jede nešto slično onome što jede popodne, samo što menja proteine. Na primer, ako je za ručak jela ribu, onda će piletinu za večeru ili obrnuto. Mesu koje jede dodaje svežu salatu, kuvano povrće ili malu porciju belog pirinča.

BIVŠI SUPERMODEL OTKRILA TAJNU SAVRŠENOG TELA U ŠESTOJ DECENIJI: Detaljan režim Sindi Kraford za ravan stomak!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs