život joj visio o koncu!

MIS MEKSIKA POSLALA UPOZORENJE SVIM DEVOJKAMA: Ovo je radila posle svakog obroka da bi bila mršava, a mogla je da UMRE!

Kristal je odlučila da ispriča svoju životnu grešku i upozorila devojke da ne ponove istu.

Fitnes & Nutricija
Autor:
MIS MEKSIKA POSLALA UPOZORENJE SVIM DEVOJKAMA: Ovo je radila posle svakog obroka da bi bila mršava, a mogla je da UMRE!
Foto: Printscreen Youtube / The Pageant Eye

Svi su bili očarani lepotom Kristal Sivie koja je 2016. godine izabrana za Mis Meksika. Otkrila je da je mogla umreti jer je mislila da nije dovoljno zgodna!

Misica je namerno izazivala mučninu posle svakog obroka i na taj način je dobijala željenu kilažu.

-Posmatrala sam sebe svakog dana u ogledalu i nikada nisam bila zadovoljna - rekla je ona i dodala kako je već sa 12 godina počela da brine o kilaži.

Ubrzo je završila u bolnici sa unutrašnjim krvarenjem organa zbog takvog načina pražnjenja ogranizma. NJeno telo je bilo ''zlostavljano'' načinom izgladnjivanja i nije moglo da izdrži bitku.

-Nisam držala zdravu dijetu niti sam vežbala. Bila sam premlada da bih znala kako na zdrav način mogu da imam telo kakvo želim - ispričala je Silvia.

Oporavak je bio dug i iskorenjavanje bulimije je potrajalo, ali je misica uspela da se vrati zdravom i normalnom načinu života.

Silvia je nastavila da se bavi modelingom, hrani se zdravim obrocima i vežba, a svojom pričom želela je da skrene pažnju svim devojkama koje imaju poremećaj u ishrani da se odmah jave na lečenje, kako im se ne bi dogodilo isto što je njoj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs