SAZNAJTE VIŠE

U 56-OJ GODINI IMA BRUTALNO ZGODNO TELO I TO BEZ VEŽBANJA: Kako to da žena u 6. deceniji izgleda OVAKO dobro?

Nedavne fotografije Salme Hajek koje je objavila na svom Instagramu toliko su vruće da je okean proključao.

Fitnes & Nutricija
Autor:
U 56-OJ GODINI IMA BRUTALNO ZGODNO TELO I TO BEZ VEŽBANJA: Kako to da žena u 6. deceniji izgleda OVAKO dobro?
Salma Hajek, Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Uprkos tome što sezona bikinija zvanično počinje sledećeg meseca, poznate ličnosti već dele svoje fotografije sa plaža iz onih toplih krajeva na društvenim mrežama, a Salma nije izuzetak. Fanovi su oduševljeni njenom nedavnom objavom na Instagramu, a mi takođe ne možemo a da se ne divimo njenom savršenom telu.

Salma Hajek Pino se ne stidi da se razmeće svojom fantastičnom figurom poslednjih par godina. Objavljivala je gomilu fotografijama u kupaćim kostimima na društvenim mrežama i očigledno ne planira da odustane u skorije vreme. Svaka njena slika prikazuje Salmine zategnute trbušnjake i izvajane ruke, zbog čega se svi pitaju šta ona radi da uspeva toliko dugo da ostane u tako savršenoj formi.

Hajek je napisala na Instagramu: „Svaki put kada mi je potrebno da se preporodim, skočim u okean."

Mnoge poznate ličnosti poput Sindi Kraford, Paris Hilton i Keri Vašington takođe primećuju njeno savršeno telo i stalno ostavljaju komentare ispod njenih slika.

Obožavaoci su zadivljeni Salminom odličnom formom. Jedan korisnik je napisao: „Izgledati ovako mlado u svojim 50-ima trebalo bi da bude nezakonito. Drugi je napisao: "Dakle, ako skočim u okean, onda ću izaći iz njega i izgledati kao ti?" Neko je čak uzviknuo: "Moj jedini cilj u životu je da izgledam dobro kao ona!"

Salma priznaje da retko vežba jer radi više od 16 sati dnevno - ponekad mi neki dani traju i po 20 sati. Trener ju je naučio kako da aktivira mišiće tokom dana.

„Naučila me je kako da držim svoje telo tako da su mi mišići aktivni ceo dan." Zvezda objašnjava da tehnika uključuje toniranje mišića bez njihovog stezanja.

Glumica takođe s vremena na vreme praktikuje jogu ili pleše kako bi joj ti povremeni treninzi bili zabavniji. Njeni psi su takođe njeni „treneri“, ona voli da ide u dugačke šetnje sa njima. Obožava plivanje, zaklinje se u masažu i voli ceđene sokove.

Zvezda kaže: „Svi imaju slabosti, a moja je hrana. Ako volite hranu, a smestili su vas u Francusku, na dobrom ste mestu, a u isto vreme ste i na lošem."

Hajek je veliki fan meksičke kuhinje i njen omiljeni restoran je nagrađivani "Pujol" u Meksiko Sitiju. Ne može da ga posećuje onoliko često koliko bi želela, jer živi daleko, pa često sprema sopstvene verzije meksičkih jela za večeru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs