Lepa i zdrava

Zgodno telo, noge za desetku: Neočekivano kaloričan jelovnik Pipe Midlton! (FOTO)

Sestra Kejt Midlton dokazuje da ugljeni hidrati mogu da budu osnova nečijeg jelovnika, a da istovremeno ne utiču na širinu struka
Lepi & Zdravi
07:38h Autor:
Zgodno telo, noge za desetku: Neočekivano kaloričan jelovnik Pipe Midlton! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ugljeni hidrati su izvori energije, ali i suvišnih kilograma ako se konzumiraju u velikim količinama i bez kontrole. Međutim, Pipa Midlton dokazuje da oni mogu da budu osnova nečijeg jelovnika, a da istovremeno ne utiču na širinu struka.

Pipa je izuzetno aktivna osoba koja se bavi trčanjem maratona, biciklizmom, jedrenjem, tenisom i drugim sportovima, pa njen jelovnik traži veći i kontrolisaniji unos kalorija u organizam nego što bi se na prvu loptu pomislilo.

Pomažu da smršate: 7 kaloričnih namirnica koje možete da jedete bez griže savesti!

"Pokušavam da jedem što je moguće više celih žitarica, ugljenih hidrata koji mi daju energije i barem tri obroka dnevno", otkrila je Pipa i dodala:

"Povećavam veličinu svojih porcija u zavisnosti od toga u kojoj sam fazi treninga, jedem dosta smeđeg pirinča, sočiva, kvinoje i slatkog krompira, a za doručak obično uzmem zobenu kašu i tost od ražanog hleba."

Skinula je 30 kg bez vežbanja, a jela je sve: Evo kako joj je uspelo! (FOTO)

Uprskos tome, 32-godišnja sestra vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton priznaje da nije preterano izbirljiva kada je hrana u pitanju, s obzirom da uživa u širokoj lepezi namirnica.

"Nedelju dana pre nekog sportskog događanja počinjem da se pitam da li jedem dovoljno hranjivih materija, pa iz jelovnika izbacim sav alkohol, rafinisani šećer i procesuiranu hranu".

Ovako Pipa Midlton zateže telo: 4 vežbe koje ne propušta!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kada ne trenira, dopusti sebi i kakav "grešan" zalogaj poput čipsa, čokolade i pokoje čaše crnog vina. Ali uglavnom živi s verovanjem da je umerenost u svim stvarima garancija zdravog života.

"Znam da ako svake nedelje ubacim tri do pet treninga, bez ozbira da li je reč o polusatnom džogiranju, jednosatnoj šetnji ili teniskom meču, da ću se osećati bolje, imaću više energije, bolje ću spavati i variti hranu, pa se trudim da vežbanje bude moj prioritet bez obzira na to koliko imala posla", zaključuje Pipa Midlton.

Šta će se desiti u telu ako izbacite šećer na samo 9 dana: Nova otkrića će vas šokirati!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs