Govor tela je odao

Kakva je zaista Kejt Midlton kao majka: Do sada nepoznati detalji isplivali u javnost! (FOTO)

Krštenje najmlađeg člana porodice princa Vilijama i Kejt Midlton, princa Luisa, izazvalo je ogromno interesovanje javnosti, ali stručnjaci su se ovog puta pozabavili vojvotkinjom od Kembridža i analizirali njen govor tela

Vip priča
16:52h Autor:
Kakva je zaista Kejt Midlton kao majka: Do sada nepoznati detalji isplivali u javnost! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ovog ponedeljka, 9. jula, u kraljevskoj kapeli u Sent Džejms palati kršten je najmlađi sin Kejt Midlton i princa Vilijama - princ Luis Artur Čarls, a oduševljeni obožavaoci širom sveta nisu mogli da dočekaju da napokon vide malenog naslednika, koji je u javnosti poslednji put viđen 23. aprila, po izlasku iz bolnice nakon rođenja.

Kraljica Elizabeta i princ Filip nisu bili na Luisovom krštenju: Imali su preče stvari od praunuka! (FOTO)

foto: Profimedia

Ali, nije samo on bio u prvom planu. Sve oči bile su uprte i u Kejt Midlton, koja je odlično izgledala u haljini Aleksandra Mekvina, ali ono što je stručnjaku za govor tela zapelo za oko bio je njen izrazito zaštitnički stav nad decom. Pati Vud analizirala je njen pojedinačni odnos prema svakom detetu tokom krštenja, uz mišljenje da se odnos očigledno bazira i na tome na kom su mestu u redu za nasleđivanje trona.

Princ Džordž je rođen 22. jula 2013. a kršten je 23. oktobra iste godine. Kao i svaka žena koja se prvi put nađe u ulozi majke, Kejt se nad Džordžom tokom njegovog krštenja, ponašala izrazito zaštitnički i čvrsto držala blizu sebe budućeg kralja. Jednu ruku stavila je ispod njegove haljinice za krštenje, kojom je pokazala skrivenu povezanost sa sinom.

Princeza Šarlot je bila glavna na Luisovom krštenju, ali jedan detalj na princu Džordžu je oduševio sve! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

"Želja da oseti njegovu kožu kako bi se osetila sigurnije", kaže Pati Vud, ali i dodaje da je to i način da uteši dete. Za vreme obreda krštenja Džordž je, za razliku od Luisa, sve vreme bio budan, a Kejt se koristila majčinskim instinktom da bi ga smirila. Isto tako, budući da je njegova uloga u kraljevini sasvim drugačija i odmah je iza dede Čarlsa i oca Vilijama u redu za nasleđivnaje trona, Kejt ga je okrenula od sebe, kao da na taj način želi da ga pokaže svetu.

Princeza Šarlot je rođena 2. maja 2015, dok je krštena 5. jula, a gledajući snimke krštenja, Vud kaže da se odmah na prvu oseti da je sve drugačije. Sam čin krštenja ima veliko značenje, kako običnom građanstvu, tako i kraljevskoj porodici, pa ne čudi da je i vrlo formalno. Ali, krštenje Šarlot je bilo dosta "normalnije", kao da ovoga puta nije reč o članovima kraljevske porodice.

Šarlot je definitivno zvezda porodice: Malena princeza izdominirala na Luisovom krštenju! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

"Kejt inače ima divno držanje, ali ono što vidimo na fotografijama je da je ovog puta podigla ramena i zabacila ih unazad. Stidljivost i introvertnost kao da su nestali, a njen osmeh je s puno više entuzijazma", otkrila je Pati Vud i dodala da je još jedna razlika u tome što je Kejt odlučila da Šarlot pre i nakon obreda vozi u kolicima. Time je sebi olakšala, pa nije morala da je nosi, a prema rečima stručnjaka, tako nešto majke rade kada imaju više od jednog deteta.

Šta sve radi kraljevska dadilja: Odrekla se privatnog života zbog posla, ali zato ima ogromnu platu! (FOTO)

foto: Profimedia

Najmlađi od troje dece, princ Luis, rođen je 23. aprila 2018. a kršten 9. jula. Kejt je u crkvu stigla držeći ga u rukama, a na sličan način držala je i Džordža.

"Drži ga i lagano podiže, što je zaista slatko. Kao da ima osećaj da je osetljiviji. Nad njim je zaista zaštitnički nastrojena, što je vidljivo iz načina kako ga drži, a zbog čega se on oseća sigurnije", smatra Pati Vuds i dodaje da je pri izlasku petočlane porodice iz crkve primetila tu intimnu vezu između Luisa i Kejt.

Šta je princ Vilijam poklonio Kejt za rođenje trećeg deteta: Gest na kojem bi joj pozavidela svaka žena! (FOTO)

foto: Profimedia

"Svoju glavu spustila je ka njemu kako bi mogli da se gledaju, privila ga je više uz telo, i u tom trenutku njih dvoje stvaraju neverovatnu povezanost. Vidljiv je trenutak te njihove povezanosti kao da je on još uvek u njenom stomaku."

Luis će biti ženskaroš na strica, Džordž je rođen za kralja, a Šarlot preslikana mama: Novi detalji o najmlađim članovima slavne monarhije! (FOTO)

foto: Profimedia

I iako se govor njenog tela lagano menjao od deteta do deteta, jedna stvar ostaje uvek ista tokom krštenja - osmeh Kejt Midlton koji prikazuje čistu sreću, osmeh koji govori sve.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs