Otvorila dušu

Opra Vinfri je kao devojčica preživela silovanje i smrt sina, ali jednu stvar sigurno ne bi: To bi me ubilo! (FOTO)

Bilo je puno nagađanja o tome šta još popularna voditeljka nije uradila u svojom životu, a mogla bi

Vip priča
Autor:
Opra Vinfri je kao devojčica preživela silovanje i smrt sina, ali jednu stvar sigurno ne bi: To bi me ubilo! (FOTO)
Foto: Reuters / Mario Anzuoni

Ona je najpopularnija voditeljka na svetu, jedna od najplaćenijih javnih ličnosti, borac za ljudska prava, zlostavljana, aktivna u humanitarnim akcijama, uzor devojčicama širom sveta, piše Glossy.

Opra Vinfri uradila je skoro sve što je jedna žena mogla uraditi. I sama žrtva rasne diskriminacije, ona svojim govorima o zlostavljanju, feminizmu i ljudskim pravima i pravima manjine želi da bude prava inspiracija i podrška neutešnim ljudima koji misle da izlaza nema.

Voditeljka je podržala i pokret #MeToo, govorila o tome na dodeli Zlatnog globusa.

Nova frizura i drastično mršavija figura: Opra Vinfri (63) nikada bolje nije izgledala! (FOTO)

A post shared by Oprah (@oprah) on

Za britanski "Vog" je rekla:

"Ljudi govore o ovim strašnim vremenima, ali šta ako mi promenimo paradigmu? I vidimo drugačije. Zar nije neverovatna činjenica što se budimo? Godinama su žene trpele najgore stvari. To je ono što se dešava. Dozvoljavaju sebi da potonu. Moramo težiti sreći."

Godinama trpela najgore zlostavljanje: A onda je u njemu pronašla muškarca svog života koji je razume i iskreno voli! (FOTO)

A post shared by Oprah (@oprah) on

U javnosti se od kandidature Hilari Klinton za predsednicu SAD-a šuška da bi se sledeći put mogla kandidovati i Opra, budući da je godinama na Forbsovoj listi najmoćnijih žena na svetu.

Opra je iskreno odgovorila šta bi za nju značila predsednička kandidatura i da li bi se kandidovala.

"U ovakvoj današnjoj političkoj strukturi, punoj laži, budalaština, prljavih poteza, smicalica i rada iza leđa, mislim da ne bih bila u stanju da postojim. Ne bih uspela tako nešto. Nisu to čista posla. To bi me potpuno ubilo."

A post shared by Oprah (@oprah) on

Opra je priznala da je bliski prijatelji ubeđuju da bi taj potez bio upravo ono što njenoj karijeri nedostaje, pa i ono što svetu nedostaje. Međutim, ona sama ne veruje da je to za nju. Ostaje nam da čekamo 2020. godinu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs