Izdvojili se

Apsolutni pobednici među kraljevskim porodicama: Njihova božićna čestitka je nadmašila sve! (FOTO)

Kraljevske porodice širom sveta na sofisticiran i sebi svojstven način poželele su srećne predstojeće praznike objavivši uglavnom prilično formalne porodične portrete. Međutim, jedna porodica se ipak istakla i pomerila granice te razigranim fotografijama sa snega sve iznenadila

Vip priča
22:10h Autor:
Apsolutni pobednici među kraljevskim porodicama: Njihova božićna čestitka je nadmašila sve! (FOTO)
Foto: AP / Jonas Ekstromer

Već treću godinu za redom španska kraljevska porodica svoju čestitku objavljuje javno, a od ove godine porodični portret kraljice Leticije i kralja Felipea VI malo je drugačiji. Naime, na ovogodišnjoj božićnoj čestitki su i njihove dve preslatke ćerkice, Leonora i Sofija.

Fotografija četvoročlane kraljevske porodice je snimljena na Dan državnosti u oktobru ove godine i poslužila je kao portret za čestitku u susret praznicima koji se bliže.

Kralj Felipe i kraljica Leticija kao sasvim običan svet: Ovakav prizor se ne viđa svaki dan! (FOTO)

foto: Profimedia

Za sličan scenario opredelila se i najpopularnija monarhija. Britanski pripadnici plave krvi, princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton u ovogodišnju čestitku su takođe uključili najmlađe članove.

Fotografiju kraljevske porodice snimio je Kris Džekson, koji je fotografisao i četvrti rođendan princa Džordža ovog leta. Tada je verovatno nastala i fotografija koju su Vilijam i Kejt iskoristili za praznike.

Trudnoj vojvotkinji na fotografiji se još ni ne nazire stomak, a najveće oduševljenje javnosti ipak su izazvali četvorogodišnji princ Džordž i njegova dve godine mlađa sestra Šarlot.

Sve što niste znali o princu Džordžu: Mališan koji oduševljava svet! (FOTO)

foto: Profimedia

Ako su vas ove praznične kraljevske čestitke raznežile, čekajte samo da vidite šta je pripremila švedska kraljevska porodica koja je ove godine apsolutni pobednik. Princeza Viktorija, sledeća u redu za švedsku krunu, u društvu supruga, princa Danijela sa dečicom je snimila seriju fotografija u snegu koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

foto: Profimedia

Sreća i porodično veselje vidljivi su na svakoj slici, a posebno na licima petogodišnje Estel i uskoro dvogodišnjaka Oskara.

10 strogih pravila kojih princeze moraju da se pridržavaju: Život im nije bajka!

Grudvanje, sankanje i zajedničko kićenje jelke samo su neki od radosnih trenutaka koji je zabeležen na njihovim ovogodišnjim čestitkama kao i u prigodnom videu.

Zavirite u dom danske kraljevske porodice: Sami ukrasili novogodišnju jelku, jedan detalj svima zapao za oko! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs