U skladu sa najveselijim periodom godine

Nikad opušteniji princ Albert: Do sada neviđeni praznični stajling! (FOTO)

Princ Albert i supruga Šarlin snimljeni su na tradicionalnoj svečanosti deljenja poklona u Monaku, a u centru pažnje je bio njegov autfit

Star look
22:50h Autor:
Nikad opušteniji princ Albert: Do sada neviđeni praznični stajling! (FOTO)
Foto: AP / Claude Paris

Sin Grejs Keli, princ Albert od Monaka, devedesetih godina je bio jedan od najpoželjnijih neženja na svetu, a na listi njegovih devojaka ređale su se razne lepotice.

Zabavljao se s prekrasnom Klaudijom Šifer, koja je tada bila na vrhuncu slave, Kajli Minog je priznala da ju je oborio s nogu, a u njegovom zagrljaju se našla i Crna Pantera, zanosna Naomi Kembel.

Volele su ga i Bruk Šilds i ćerka Elvisa Prislija, Liza Meri Prisli kao i brojne misice, voditeljke i manekenke koje su padale na šarm vragolastog princa iz Monaka nakon što bi s njima razmenio tek nekoliko reči.

Prokleti već 720 godina: U najnesrećnijoj kraljevskoj porodici nastradala svaka generacija! (FOTO)

2011. godine nestašni princ napokon je ukroćen - oženio se plavokosom plivačicom Šarlin Vitstok, prvom ženom koju je napokon odlučio da odvede do oltara.

Princ od tada živi mirnim porodičnim životom i više ne liči na "partijanera" koji je živeo za noćne izlaske i lepe žene.

Apsolutni pobednici među kraljevskim porodicama: Njihova božićna čestitka je nadmašila sve! (FOTO)

foto: Profimedia

Fotografi su snimili princa Alberta i princezu Šarlin kako odlaze na tradicionalno božićno deljene poklona deci, a za tu priliku 59-godišnji princ je odlučio da se malo opusti i obuče veselu prazničnu kombinaciju.

foto: Profimedia

Dok je njegova supruga izgledala zaista zgodno u bež pantalonama i crvenoj pelerini, Albert je uz sive pantalone i teget sako stavio kravatu s Diznijevim likovima, a na glavi je nosio kapu Deda Mraza sa crvenim lampicama. Sigurni smo da se deci koja su se fotografisala sa slavnim parom ovaj autfit mnogo dopao.

Princ Vilijam doneo Deda Mrazu Džordžovo pismo: Evo šta mališan želi za Novu godinu! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs