Dete kao i svako drugo

Princ Vilijam doneo Deda Mrazu Džordžovo pismo: Evo šta mališan želi za Novu godinu! (VIDEO)

Prilikom službene posete Finskoj princ Vilijam sreo je i Deda Mraza, kojem je uručio pismo svog sinčića Džordža, a u kojem je maleni napisao šta bi ove godine voleo da dobije pod jelkom

Celebrities
20:12h Autor:
Princ Vilijam doneo Deda Mrazu Džordžovo pismo: Evo šta mališan želi za Novu godinu! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Četvorogodišnji britanski naslednik, princ Džordž je sve raznežio svojom novogodišnjom željom koja je stigla čak i do daleke Laponije.

Naime, princ Vilijam je ovih dana u službenoj poseti Finskoj, pa se osim ostalih državnih dužnosti, susreo s Deda Mrazom na otvaranju božićnog sajma u jednom parku u centru Helsinkija.

foto: EPA / Mauri Ratilainen

Baš kao i svakog mališana, ovo praznično vreme razveselilo je i princa Džordža koji je napisao svoje pismo Deda Mrazu, ali umesto da ga je poslao poštom, njegov otac mu ga je lično uručio.

Zašto princ Džordž uvek nosi šorts, bez obzira na vreme: Jedan jedini razlog! (FOTO)

foto: EPA / Mauri Ratilainen

Preslatki naslednik u svom pismu je naglasio da je bio dobar čitave godine i napisao je kako bi voleo da dobije policijski automobil za Božić.

Na samom dnu papira ispisao je svoje ime i tako pokazao da je u školi savladao i abecedu.

foto: Profimedia

"Sad kad sam vas video, moram da vam uručim ovo pismo. Nije napisao mnogo zahteva, pa se nadam da je jedna želja u redu", poručio je kroz smeh Vilijam Deda Mrazu pred okupljenim poštovaocima.

Uzimajući u obzir to koliko je preslatki naslednik u zadnje vreme lud za igračkama na točkove, njegova ovogodišnja želja uopšte ne iznenađuje. Nedavno je najpoznatiji kraljevski par princ Vilijam i Kejt Midlton otkrio kako je njihov prvorođeni sinčić oduševljen svim vozilima, a najviše letelicama, tačnije helikopterom.

Rekli su tada i kako obožava bicikl, a kad mu to malo dosadi, voli da gleda crtaće, od kojih su mu nadraži "Kralj lavova" i "Lego".

Kejt Midlton ih je kršila: 10 malo poznatih pravila o kraljevskim bebama!

foto: Profimedia

"Krajem 2014. godine bio sam prisutan na rušenju stare zgrade centra za rehabilitaciju kako bi se na istom mestu mogla izgraditi nova. Džordž je tada bio jako zavidan zato što sam vozio bager", rekao je jednom prilikom britanski princ Vilijam, dok je njegova supruga rekla da se ne razume previše u tu tematiku, pa sinčića usmeri ocu.

Sem toga, Vilijam i Kejt poznati su po tome da svoje mališane odgajaju u vrlo tradicionalnom duhu, bez previše tehnologije. Tako je i Džordžu i Šarlot zabranjeno korišćenje mobilnih telefona i tableta i šalju ih da se igraju van kuće, kao i da koriste maštu.

Sve što niste znali o princu Džordžu: Mališan koji oduševljava svet! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs