Napustila Vašington

Neočekivan izbor: Melanija Tramp odlučila da prekine novogodišnju modnu tradiciju! (FOTO)

U novogodišnjoj noći Melanija nije samo prekinula tradiciju nošenja ružičastih kreacija, već je na društvenim mrežama objavila i svoj prvi selfi

Moda
Autor:
Neočekivan izbor: Melanija Tramp odlučila da prekine novogodišnju modnu tradiciju! (FOTO)
Foto: AP / Carolyn Kaster

Nakon što je odlučila da otkaže planirani božićni izlet kako bi sa suprugom ostala u Beloj kući i otišla u neočekivanu posetu američkim vojnicima u Iraku, Melanija Tramp je uoči proslave Nove godine odlučila da napusti Vašington kako bi sa porodicom i bliskim prijateljima proslavila ulazak u 2019. godinu u Trampovoj floridskoj rezidenciji Mar-a-Lago.

Moderan kaput i fenomenalne štikle: Modna formula od koje Melanija Tramp nikad ne odustaje! (FOTO)

Poslednjih godina prva dama Amerike Melanija Tramp na novogodišnjim dočecima redovno je mogla da se vidi u ružičastim kreacijama, međutim ulaskom u 2019. godinu navedenu tradiciju je odlučila da prekine.

Sudeći prema mnoštvu fotografija objavljenih na društvenim mrežama, Melanija Tramp na dočeku Nove godine je odlučila da zablista u crnom od glave do pete, pritom spremno pozirajući uz zvanice, poput australijskog milijardera Antonija Prata i Paola Zampolija, ambasadorima u Ujedinjenim narodima.

Melanija Tramp opasnija nego ikad: Utegnuta u kožu od glave do pete, prošetala sa pilotima! (FOTO)

Prema rečima CNN-ove novinarke Kejt Benet, u novogodišnjoj noći Melanija nije samo prekinula tradiciju nošenja ružičastih kreacija, već je na društvenim mrežama objavila i svoj prvi selfi nakon 2017. godine, kada je Mišele Obamu zamenila na funkciji prve dame SAD-a.

Opet u centru pažnje: Cipele Melanije Tramp izazvale pometnju na društvenim mrežama! (FOTO)

Fotografije objavljene na Instagramu i Tviteru prikazuju Melaniju u novogodišnjoj noći u blještavoj crnoj haljini s dugim rukavima i V-izrezom dekoltea. Smoki ajs, koji je postao njen zaštitni znak, i ovaj put nije nedostajao, a kako priliči proslavi Nove godine, Melanija je svoj izgled naglasila odvažnim crvenim ružem.

Osim što je ovoga puta izbegla da nosi haljinu ružičaste nijanse u novogodišnjoj noći, kako je primetila CNN-ova novinarka Kejt Benet, Melanija je ulazak u novu godinu označila objavom prvog selfija nakon 2017. godine na Instagramu, uz prigodan filter.

Gole noge Melanije Tramp: Prva dama u elegantnoj maloj crnoj haljini proslavila Božič! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs