Praznično izdanje

Moderan kaput i fenomenalne štikle: Modna formula od koje Melanija Tramp nikad ne odustaje! (FOTO)

Za prazničnu posetu dečjoj bolnici u Vašingtonu Melanija je izabrala prigodni božićni izgled i ponovno zaradila petice za stil

Moda
Autor:
Moderan kaput i fenomenalne štikle: Modna formula od koje Melanija Tramp nikad ne odustaje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Atraktivna Melanija Tramp, supruga američkog predsednika, osim što može da se pohvali besprekornom figurom, modne znalce osvaja i svojim istančanim osećajem za stil.

Zaista je teško prisetiti se loših modnih izdanja bivše manenke rođene u Sevnici jer ona kao da nikad ne greši.

Nakon što je u nekoliko poslednjih pojavljivanja u javnosti zadivila modne kritičare, vitka i visoka Slovenka, nastavlja svoj nepogrješivi modni niz.

Modni tron je njen: Najlepše odevne kombinacije Melanije Tramp u 2018! (FOTO)

foto: Profimedia

Zgodna Slovenka je i ovoga je puta uskladila modnu kombinaciju sa prilikom u čemu je pravi majstor. Nedavno je prilikom posete nosaču aviona u Hemptonu, Melanija plenila poglede u netipičnom stajlingu, kombinaciji uskih kožnih pantalona, kraćeg kaputa i moćnih čizama koji je bio pun pogodak.

Za prazničnu posetu dečjoj bolnici u Vašingtonu Melanija je izabrala prigodni božićni izgled i ponovno zaradila petice za stil.

Dobro je poznato kako se u garderobi zgodne 48-godišnjakinje nalazi bezbroj moćnih dobrih kaputa koji izazivaju zavist zaljubljenika u modu, a za posetu bolnici odlučila se za upečatljiv, prevelik model, u bojama Božića: beloj i crvenoj koji joj je stajao kao saliven.

Prva dama u belom: Nepogrešivo praznično izdanje Melanije Tramp! (FOTO)

Melanija je ovaj efektni kaput s potpisom nemačkog dizajnera Tomasa Majera, ispod kog je nosila belu haljinu koja prati liniju tela uparila s neobičnim štiklama Manola Blanika ukrašenima prepoznatljivim desenom božićnih crveno-belih šećernih štapića.

Druženje i razgovor s decom veoma su razveselili prvu damu Amerike koja prilikom posete dečjoj bolnici nije skidala osmeh s lica. Kako se već pisalo, takvi su joj zadaci i najdraži.

"Posebnu radost za Melaniju su trenuci kad je okružena decom. S velikim entuzijazmom obilazi dečje bolnice i škole", ispričala jednom prilikom Kejt Benet, CNN-ova reporterka iz Bele kuće.

Melanija Tramp opasnija nego ikad: Utegnuta u kožu od glave do pete, prošetala sa pilotima! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs