OVA 3 MODNA STILA OBUĆE MORATE IMATI OVOG PROLEĆA: Čine svaki izgled besprekornim, a lako se uklapaju uz sve

Obuća je temelj svačijeg stila. Početak vašeg izgleda koji u velikoj meri određuje kako ćete na kraju izgledati.

Moda
13:43h Autor:
OVA 3 MODNA STILA OBUĆE MORATE IMATI OVOG PROLEĆA: Čine svaki izgled besprekornim, a lako se uklapaju uz sve
Foto: Deichmann

Proleće je stiglo, a sa prolećem i novi modni trendovi. Sve ono što je aktuelno bilo u poslednjem periodu, trebali bismo da odložimo sa strane i damo priliku novim modnim komadima, a zašto ne početi od obuće!

Obuća je temelj svačijeg stila. Početak vašeg izgleda koji u velikoj meri određuje kako ćete na kraju izgledati.

Uz savršen dizajn obuće, vaš celokupan izgled, dobiće notu sofisticiranosti i lepote. Našu destinaciju započinjemo na idealnom mestu za kupovinu. U DEICHMANN prodavnicama.

Posebno su za leto, dizajneri obuće odlučili da obrate pažnju na sledeće trendove koji će dominirati u narednom periodu:

RETRO POVRATAK

Cool retro dizajn i sportske patike, i klasičnom maniru crno-bele, ostaviće vanvremenski utisak koji slavi spretnost stila.

Uz DEICHMANN, uživajte u svestranosti i savršenom izgledu Adidas i Nike patika, koje podižu dosadan izgled i čine ga savršenim. Lajtmotiv ove sezone, jeste istaći se kroz neodoljiv izgled klasike, koji se lako kombinuje sa modernim detaljima i komadima.

Obuća
foto: Deichmann

Predimenzionirani đon, apsolutni je modni pobednik sezone, koji ističe svoje postojanje kroz vreme na najbolji način. Neprolazni modeli DEICHMANN cipela sa velikim đonom, odišu elegancijom, lako uklopivom i sa lepršavim haljinicama, i sa pantalonama i sa majicom sa kragnom. Odaberite belu boju patika sa istaknutim đonom iz DEICHMANN prolećen kolekcije, i ostigurajte komad koji uklopiv sa svakom modnom kombinacijom.

SOFISTICIRANOST PRIRODE I LAKE TRANSFORMACIJE

Kombinacija jarkih boja ili color blocking zajedno sa velikim platformama svoje mesto prepuštaju prefinjenim komadima koji su idealni za šetnju prirodom ili parkom. Ono što se posebno istče ovog proleća, jesu upravo kaubojke, koje svojim dizajnom, odišu rustičnom izgledu divljeg zapada i idealan su komad za šetnju po različitim terenima. Bilo da se radi o asfaltu ili zemljanom putu. DEICHMANN donosi ponudu praktičnosti i stila.

Za malo formalniji izgled, lako uklopiv u današnje poslovno okruženje, odaberite baletanke crne boje koji će odgovarati dinamičnom poslovnom okruženju, ali i šetnju gradom nakon napornog dana na radnom mestu. DEICHMANN ponuda baletanki pruža upravo to, mogućnost da odaberete komade koji će vas iz kancelarije, odvući na realksiranu kafu sa prijateljima.

Obuća
foto: Deichmann

NEKA BUDE GLAMURA

Ne postoje komadi koji više ostavljaju utisak elegancije od onih koji su idealni za veče. To je pravi trenutak kada ekstravagancija vašeg stila nalazi svoj put i ističe se u punom sjaju. Sjaju koji se oslikava u obući. Bilo da birate uzbudljive kockaste pete, ili udobne cipele sa punom petom, u crnoj boji sa odsjajem, otvorenim prstima, nežnim svetlucavim kaišićima, uparene sa elegantnim torbicama za izlazaka, šljokice, kristali… znajte da greške nema. Izgledajte savršeno i osmelite se savršenim odabirom DECIHMANN obuće za večernji izgled, dostojan glamurozne dive.

Obuća
foto: Deichmann

Deichmann vam je obezbedio širok spektar modnih opcija koje će vam omogućiti da izrazite svoj stil i osećate se samouvereno u svakoj prilici.

Posetite najbližu Deichmann prodavnicu i zaplovite u svet modnih mogućnosti! Ukoliko želite da istražite celu kolekciju, posetite našu web stranicu- https://www.deichmann.com

(Promo)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs