BOGATOM DEKI SU SE MLADE DEVOJKE NUDILE KO NA TACNI: Osvojila ga 30 godina mlađa, a on obožava suprugu srpskog fudbalera

Italijanski milioner Đanluka Vaki ostvario se u ulozi oca, dobivši dete sa svojom izabranicom Šeron Fonsekom.

Celebrities
22:00h Autor:
BOGATOM DEKI SU SE MLADE DEVOJKE NUDILE KO NA TACNI: Osvojila ga 30 godina mlađa, a on obožava suprugu srpskog fudbalera
Foto: Pichichipixx.com / Splash / Profimedia

Đanluka Vaki, najpopularniji italijanski milijarder, za hrvatski nedeljnik "Večernji list" ispričao je svoju životnu priču. Impresivnu. Priču kakvu imaju retki. Priču koja govori o – dva života. O prvom u kojem je bio biznismen, i o drugom u kojem danas, s 57 godina, živi kao – kralj. Jer mu je, eto, ovaj prvi život – dosadio.

Đanluka Vaki
foto: Pichichipixx.com / Splash / Profimedia

Danas mu je nadimak – Grandpa Playboy. Plejboj deka. Taj imućni čovek iz Bolonje je u životu, barem do njegovog kraja, odlučio da iskoristi sve što može. Da ode do kraja. Bez obzira na godine. Iako s 57 godine baš i nije neki deda. Ali, tako su ga prozvali u Italiji. Idemo redom, čovek trenutno ima firme vredne – tri milijarde evra. Da stavimo u neke gabarite, to je otprilike novac koji ima i – Berni Eklstone.

Ali, na stranu da stavimo novac... Priča je bitna. A taj italijanski milijarder i biznismen, sedeći na beloj kožnoj fotelji iza pozornice pre svog koncerta u Umagu, kaže:

– Imam dva života. Sad živim drugi život. U prvom životu bio sam poslovni čovek. Jurio sam kao mladić za novcem. I onda sam shvatio, u kasnim četrdesetima, da jurim i da će život vrlo brzo proći dok ja hvatam novac. Odnosno da treba da stane, da treba nešto da promenim. I to vrlo brzo! I odlučio sam – pustiću sve i postaću – di-džej!

I danas vodim novi, drugi život. Život di-džeja – priča nam Đanluka kojega su pratioci prozvali i – “The Coolest Man on Instagram”.

Đanluka Vaki
foto: Pichichipixx.com / Splash / Profimedia

Danas živi drugačije

Na društvenim mrežama jednostavno ga obožavaju. Nadimak mu je i Seksi deda, na nabildovanom telu bezbroj je tetovaža, u njegovom životu su gomile devojaka u bikinijima, o čemu svedoče i fotografije na društvenim mrežama. Živi životom u kojem su mu svakodnevica privatni mlazni avioni, luksuzne jahte, moderni stanovi, luksuz pršti, a na Instagramu ga prati 13,2 miliona ljudi. U “pravom” životu, prijatelji su mu svetski slavni ljudi, svetske zvezde poput Kristijana Ronalda, Zaka Efrona, vlasnika firme ToyWatch čiji sat nosi i – Mišel Obama... Čovek zaista živi – novi život. Glamurozan.

– Moje bogatstvo je iz mog prošlog života, u kojem sam živeo 25 godina. Mnogi misle da sam od rođenja bio vrlo bogat čovek, ali to nije istina. Rođen sam u imućnoj italijanskoj porodici, rekao bih u prosečno imućnoj. Porodica je vodila neke poslove, ali ništa preterano, imali smo mali biznis, ali s velikim potencijalom. I u to sam ja uskočio, iako je to bilo jedna velika kocka. Ali, uspeo sam! I od malog biznisa nastala je velika kompanija. Tako sam stekao početno bogatstvo. A kasnije sam prodavao i kupovao firme u 12 različitih područja. Bavio sam se investicijskim poslovima, u nekima sam zaradio, u nekima izgubio... – govori otvoreno Đanluka.

Šta mu je bio cilj u mladosti?

- Kad sam imao 20 godina, tada mi je cilj bio da zaradim što više novca, da se obogatim. Ali, to je normalno za mladića. Ali sada mi to više nije cilj, shvatio sam i danas znam da novac nije toliko važan. Ali je važno vreme. Ono curi i svaki dan imamo ga sve manje.

- Bio sam i oženjen, i to je istina. Ali, to je bilo u mom prvom životu. U doba kad sam imao 27 godina. Brak je potrajao samo tri godine... U to doba jurio sam za novcem.

Kako izgleda njegova ljubav sa 30 godina mlađom Šeron?

Influenser je nedavno gostovao u podkastu 'Human Of Interest', gde je otkrio kako se on i njegova partnerka slažu i time razuverio one koji ne veruju u njihovu ljubav, par je pre nekoliko godina dobio dete i sada vode pravi porodičan život. U njihovim krugovima se pričalo da pre Šeron nijedna nije uspela da ga smiri.

"Jedina stvar zbog koje se mogu osećati loše je to što znam da se Šeron i Blu ne osećaju dobro zbog nečega što ja radim. Srećan sam što je Šeron mudra osoba što nije baš tipično za njene godine, tako da se nikad neće osećati loše zbog nečega što i nije važno", rekao je on.

Par se upoznao u Majamiju 2018. na snimanju jednog muzičkog spota, a on joj je predložio da ga, bez obaveza, prati u njegovim avanturama. Međutim, veza bez obaveza ubrzo je postala prava veza, a on se do ušiju zaljubio u 27 godina mlađu Šeron.

"Svađamo se vrlo malo. Ako se ponekad posvađamo, više razgovaramo o načinima kako da svoju ljutnju izrazimo. Ja sam vulkan, ja sam čovek koji eksplodira u sekundi, a ona je totalna suprotnost. Ponekad imamo problem u smislu da ja eksplodiram i eksplozija traje 30 sekundi i onda nastavim dalje s osmehom. Ona vidi tu eksploziju i tužna je tri dana. Ali na kraju, moramo shvatiti da nismo svi isti, a ja svaki dan učim da prihvatitim naše međusobne razlike", rekao je ovaj zgodni Italijan.

Istakao je da je i pre Šeron bio zadovoljan svojim načinom života ali da se uz nju smirio i to je razlog što je baš ona majka njegovog deteta.

"Stalo mi je da imam potpun život. Uvek sam bio fokusiran samo na sebe, ali onda sam poželeo da novac koji imam podelim sa svojom porodicom", dodao je, prenosi Story.hr

"Iako imam osećaj kao da već jesam u braku sa Šeron, voleo bih da mi ćerka odrasta u tradicionalnoj porodici. I da, oženio bih se pre svih sa Šeron", izjavio je jednom prilikom.

Par je krajem oktobra 2020. godine dobio ćerku kojoj su dali ime Blu Jerusalema Vaki a svojoj mezimici je tada priredio spektakularan doček.

Družio se sa suprugom Siniše Mihajlovića

Čuveni "seksi deka" Đanluka Vaki 2020. godine je na proslavu 53. rođendana pozvao Sinišu Mihajlovića sa porodicom. U Italijanskim medijima se pisalo kako se on druži sa Mihinom suprugom i da se obožavaju.

Njihova ćerka Viktorija Mihajlović tada je objavila niz snimaka i fotografija sa ove proslave.

Lepa plavuša podelila je i fotografiju sa prestižnog događaja na kojoj je sa majkom Arijanom i sestrom Virdžinijom, a sve su pozirale sa širokim osmehom na licu i savršeno doterane.

I dok je blistala Viktorija u šarenoj dugačkoj boho haljini koja istilče njenu divnu figuru i šik kaubojkama, Virdžinija se opredelila za nešto jednostavniju varijantu - crnu kratku suknju i bluzu uz šareni kimono . Njihova majka Arijana izgledala je sjajno u šarenoj haljini golih ramena koju je ponela uz zlatne japanke sa visokom potpeticom.

(Stil/vecernji.hr)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs