Veliki prijatelji od najranije mladosti

Šta je Milena Dravić poklonila Radetu Šerbedžiji: Zbog ovoga će stalno spominjati Gagu Nikolića! (FOTO)

Iza Dragana Nikolića ostalo je mnogo toga - bezbroj filmova i legendarnih uloga, anegdota i šala po kojima će ga prijatelji zauvek pramtiti, priče o tome kako nam je godinama ulepšavao živote... i jedan čamac

Vip priča
21:26h Autor:
Šta je Milena Dravić poklonila Radetu Šerbedžiji: Zbog ovoga će stalno spominjati Gagu Nikolića! (FOTO)
Foto: Kurir / Dado Đilas

Ceo Beograd je znao ko je i kakav je bio Gaga - poslednji prestonički šmeker, hedonista i laf koji voli da uživa u životu. Zato možda i ne čudi što je, neposredno pre nego što se razboleo, naš veliki glumac Dragan Nikolić rešio da kupi čamac.

Pričao je da voli Savu, plovidbu i uživanje na suncu. Nakon što nas je zauvek napustio njegova supruga Milena Dravić rešila je da čamac pokloni još jednom zaljubljeniku u vodu, istina, pre morsku neko rečnu - Radetu Šerbedžiji, njihovom velikom porodičnom prijatelju.

A post shared by Istvan Virag (@istvanvirag) on

"Dragan i ja smo sa Radetom od najranije mladosti, radili smo zajedno, družili smo se i mnogo puta u životu mi smo zaista imali neprilike, neke vrlo komplikovane stvari i nikada se nije desilo da Rade ne doleti i pruži nam pomoć. On je i tokom Draganovog bolovanja i povodom mnogih stvari uvek priskakao u pomoć i činio sve ono što je u njegovoj moći. To naše drugarstvo i prijateljstvo je zaista ogromno i normalno je bilo da kada se sve ovo desilo, čamac bude Radetov. Dragan jeste Vuk sa reke i obožavao je reku i čamac, Šerbedžija je opet vuk sa mora, voli da plovi i lovi ribu, a uglavnom to je način da čamac nastavi svoj put", ispričala je Milena u ranijem intervjuu Blicu.

Dobročinitelji Dragan Nikolić i Milena Dravić: Spasili vid dečaku, a nikome nisu rekli!

A post shared by Istvan Virag (@istvanvirag) on

A Rade je čamcu našao namenu! Od kraja jula ove godine barka sa Popajem, Nikolićevim likom iz filma "Balkan ekspres" plovi na Brionima vozeći glumce pozorišta "Ulisis" na probe. Čamas se kratko zove - "Gaga".

Rade Šerbedžija održao govor u Gaginu čast: Ovako se obratio Mileni Dravić (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs