SIN DRAGANE MIRKOVIĆ POSTAO NEVIĐENO ZGODAN FRAJER: Žene je fascinirao 1 slikom, nije mu odolela ni ĆERKA ČUVENOG PEVAČA

Marko Bjelić je posto prezgodan dasa, ali nije izbegava javni život i nikada nije bio deo skandala.

Celebrities
17:49h Autor:
SIN DRAGANE MIRKOVIĆ POSTAO NEVIĐENO ZGODAN FRAJER: Žene je fascinirao 1 slikom, nije mu odolela ni ĆERKA ČUVENOG PEVAČA
Kako sad izgleda sin Dragane Mirković?, Foto: Printscreen Instagram / dragana_mirkovic

Marko Bijelić, sin Dragana Mirković i Tonija Bjelića, važi sa kulturnog momka koji ne voli da se eksponira u medijima. Međutim, otkako je postao aktivniji na društvenim mrežama, devojke nisu mogle, a da ne primete, da je postao izuzetno zgodan dasa. Mada mu je obrazovanje bilo na prvom mestu, ne krije da voli skupocena kola i izlaske, ali je i strastveni ljubitelj Formule 1.

Marko Bijelić
foto: Printscreen Youtbe / marko.vnm

Piše se da i Marko komponuje muziku, te da često prati svoju majku po nastupima.

Dragana Mirković je jednom prilikom osvrnula na glasine da se pojedinim pevačicama njen Marko izuzetno dopao.

‒ Ja ne ulazim u to niti pratim tu vrstu dešavanja. Moj sin fino izgleda, i to je ok, ali prvenstveno je kvalitetna mlada ličnost. A devojke i treba da ga vole. Što se tiče koleginica, to ne znam. Ko god došao u njegov život za mene je apsolutno dobrodošao, samo neka je kvalitetna i dobra osoba.

Ističe da nema posebne kriterijume za snajku, već joj je bitno da njen sin bude srećan.

‒ To je preuranjeno pitanje jer je on tek u februaru napunio 22 godine, rano je za snajke. Kad bude neka novost, javljam. A i da ne javim, saznaćete.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram / dragana_mirkovic

Neretko deli na Instagramu fotografije iz teretane, te je evidentno da želi da dovede telo do savršenstva, kao i da iskleše svaki mišić, kako bi bio što zgodniji. Na najnovijoj slici od juče u prvom planu bili su njegovi bicepsi, a on je stegao ruku kako bi se što bolje videli.

I jedna korisnica "Tvitera" nije mogla da odoli Marku, te je postavila njegovu sliku sa plaže uz pitanje: "Muškarci, je l' toliko teško?".

Usledeli su brojni komentari na račun Markovog izgleda, ali i konstatacije da je "lako izgledati tako kad ti mama Dragana Mirković", ali i opaske da "nije teško, samo fale plaža i dvorac u Austriji i to je to".

Veza ca ćerkom Zdravka Čolića

Mesecima se šuškalo da je sin Dragane Mirković bio u vezi sa ćerkom Zdravka Čolića, jer su obožavaoci koji prate Unu Čolić i Marka Bijelića bili uvideli da su se njih dvoje kretali u istim krugovima i da su se često nalazili na potpuno istim mestima.

Posebno su pokrenule glasile slike iz jednom luksuznog prestoničkog restorana, gde su zajedno večerali. Naslednici muzičkih zvezda uživali su u društvu jedno drugog uz specijalitete japanske kuhinje-

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs