Neverovatno

AMBER HERD UVUKLA SLAVNU MANEKENKU U PAKAO DROGE: Varala je Depa s njom i podvodila je bogatašima

Da Kara Delevinj propada zbog Amber Herd sve se češće može čuti u svetskoj javnosti.

Celebrities
20:24h Autor:
AMBER HERD UVUKLA SLAVNU MANEKENKU U PAKAO DROGE: Varala je Depa s njom i podvodila je bogatašima
Kara Delevinj propada zbog Amber Herd?, Foto: Profimedia

Kara Delevinj (30) do pre samo nekoliko meseci važila je za jednu od najuspešnijih manekenki na svetu, a za njenu dominaciju na modnim pistama dizajneri nisu dovodili u pitanje visinu njenih basnoslovnih honorara. Međutim, britanska lepotica je zabrinula javnost svojim izgledom i ponašanjem, a sve glasniji su komentari da joj uopšte nije dobro.

Kara je nedavno viđena na aerodromu u potpuno neprepoznatljivom izdanju. Ova uvek glamurozna dama delovala je izgubljeno, kao da je bila pod dejstvom jakih opijata. Jedva je stajala na nogama, te je na kraju sela na ogradu pored puta i to samo u čarapama.

1 / 5 Foto: Profimedia

Nove slike sve više podstiču glasile da je još jedna slavna ličnost upala u pakao droge. A tome doprinosi i njena proslava jubilanog 30. rođendana na jahti, jer su kadrovi sa te žurke mnoge ostavili bez teksta.

Prema pisanju stranih medija, Karina porodica i prijatelji su veoma zabrinuti za njeno zdravstveno stanje, a navodno Delevinj odbija da ode na lečenje i rehabilitaciju. Da stvar bude još potresnija, ova lepotica se ne bori samo za zavisnošću, već dugi niz godina se suočava sa bipolarnim poremećajem i depresijom.

Kara je nedavno i pričala o tome da vodi bitku sa velikom količinom stresa, kao i problemima sa mentalnim zdravljem. Naglasila je kako je imala traumatično odrastanje, jer joj je majka bila zavisnica o heroinu. Zbog toga je manekenkino detinjstvo bilo obeleženo stalnim strahom, toksičnim odnosima i manjkom ljubavi – što sada izgleda dolazi na naplatu.

Kara Delevinj
foto: Profimedia / Ilustracija

- Svako ima nešto kroz što prolazi sa svojom porodicom. Osećam da je moj život bio vrlo stresan, jer je bilo dosta haosa, nisam bila sigurna jesu li neki ljudi dobri ili ne - rekla je Kara.

A u sunovrat jednog od najplaćenijih modela umešana je, ni manje, ni više Amber Herd, i te kako poznato ime javnosti!

Naime, već dugo se suška kako je Kara bila Amberina ljubavnica, dok je ona bila u kratkom, ali burnom, braku sa glumcem Džonijem Depom. A spominjala se i trojka u glumčevom stanu sa Ilonom Maskom, što je bogataš oštro demanotvao. Međutim, ispostavilo se da su Amber i Kara imale veoma komplikovan odnos, čini se da je njihova povezanost bila mnogo dublja.

Amber Herd, Kara Delevinj
foto: Profimedia

Trač kolumnistkinja Džesika Rid Kraus istakla je kako njih dve nisu samo bile u ljubavnoj vezi. Otkrila je kako su organizovale holivudske seks zabave u koje su bili uključeni mnogi milijarderi, tehnološki moguli i slično. A Kara Delevinj navodno je bila jedna od mnogih slavnih žena s kojima je Amber spajala svoje klijente milijardere.

Sa druge strane, Džesika nije iznela neke adekvatne dokaze koji potvđuju njena saznanja, ali je naglasila da postoje fotografije modela sa tih dešavanja, gde se konzumirao alkohol, kao i droga u ogromnim količinama. Kraus otvoreno krivi Amber za navlačenje Kare na teške droge tokom tih žurki.

Kara Delevinj, Amber Herd
foto: Profimedia

Ono što je doprinelo pogoršanju situacije u kojoj se slavna manekenka trenutno nalazi je provlačenje njenog imena tokom suđenja Džonija Depa protiv Amber.

Video iz lifta u stambenoj zgradi Amber Herd jasno prikazuje kako se glumica ljubi sa Karom, što potvrđuje da su se njih dve družile dok je bila u braku. Otkako je došlo do suđenja veka, postoje navodi da je Delevinj izbegavala Amber, te da nije odgovarala na njene pozive, uprkos njihovoj pređašnjoj bliskosti. Svakako, menekenkina porodica polaže sve nade u što brži njen oporavak i vraćanje na pravi put.

Neke od najlepših izdanja manekenke pogledajte u našoj fotogaleriji:

1 / 13 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs