Probajte što pre

Punjene pečene breskve: Sočna poslastica gotova za tili čas! (RECEPT)

Pripremaju se izuzetno lako, a ukus sigurno nećete zaboraviti
Recepti 24.08.2017. - 19:49h Autor: srbijuvolimo.rs
Foto: Profimedia
  • Jednostavno

Sastojci

  • 12 bresaka
  • 200 g keksa
  • 2 jajeta
  • šećer (po ukusu)
  • Maslac
  • vanilin šećer

Način pripreme: Breskve operite, pa svaku presecite na polovinu i izvadite košticu. Zatim ih pažljivo kašičicom izdubite.

 

U umućena jaja dodajte izmrvljen keks i izgnječenu sredinu bresaka i po vašoj želji vanilin šećer, pa dobijenom smesom napunite izdubljene polovine. Ovako pripremljene breskve poređajte u prethodno maslacem podmazanu vatrostalnu činiju, pospite šećerom (po vašem ukusu), i ostavite u rerni da se peče oko pola sata na temperaturi od 180 stepeni.

 

Breskve ostavite da se dobro ohlade i tek onda poslužite.

 

Recept za najukusnije slane galete: Poželećete da ih stalno pravite!

 


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...