Recepti sa Stilom

Pica na italijanski način

Jedna pica i jedan Italijan!
Recepti 05.06.2013. - 17:09h
Pica na italijanski način, Foto: Shutterstock
  • 15 minuta
  • Jednostavno
  • Za 4 osoba

Sastojci

  • 1 podloga za picu
  • 3 Kašike ulja
  • 3 kašike kečapa
  • 1 konzerva tunjevine
  • 150g šunke
  • 100g slanine
  • 100g crnih maslina
  • 2 kašike kapra
  • 200g šampinjona
  • kašičica origana
  • kašičica bosiljka
  • 150g tvrdog sira

Uzmite polovinu od svakog sastojka za nadev i stavljajte tačnim redosledom. Namažite uljem, zatim kečapom, pospite ispasiranom tunjevinom, iseckanom šunkom, slaninom, maslinama, kaprom, na listiće iseckanim šampinjonima, origanom, bosiljkom, krupno izrendanim sirom. Na kraju pobiberite. U prethodno dobro zagrejanoj rerni pecite 12 minuta na 220 stepeni.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs