Sastojci:
- 2,5dcl jogurta ili kefira
- 1dcl ulja
- 3 kašike brašna
- malo praška za pecivo
- 250gr stišnjene šunke
- 300gr šampinjona
- 250gr kačkavalja
- 150gr kečapa
- malo origana
- malo bosiljka
Priprema:
Hleb iseći na 1 cm debljine. Jaja, jogurt, ulje, brašno, prašak za pecivo i so umutiti. Parčad hleba umakati u pripremljenu smesu, pa slagati u veliki pleh od rerne koji smo obložili pek papirom, tako da pokrije dno. Šampinjone očistiti i iseći na listove, a salamu na trakice. Kačkavalj izrendati na krupno. Preko hleba rasporediti salamu, šampinjone i na kraju kačkavalj. Poprskati sa malo kečapa i posuti origanom. Peći u rerni na 200°C oko 15-20 minuta, dok blago ne porumeni.