Sastojci:
- Pakovanje gotovih tabli za lazanje
- 500-700gr belog mesa
- 3 glavice crnog luka
- 7 do 8 čena belog luka
- jedna konzerva paradajza u komadu
- 1 kašika koncentrata od paradajza
- so, biber, čili flekice, kajen paprika, čili sos, origano,
- sveža mocarela 200gr
- mocarela kackavalj 250gr
Za bešamel:
- Puter
- 3 do 4 kašike brašna
- 500ml mleka
Priprema: Luk sitno iseckajte pa ga prodinstajte. Dodajte mu sitno seckanu piletinu, paradajz sos, beli luk, i začine.
Napravite bešamel za beli sos.
Slažite lazanje tako što ćete na dno da stavite kore za lazanje, preko crveni sos, pa onda beli sos, pa kačkavalj i mocarelu i sve tako dok ne potrošite sav materijal. Pecite na 200 stepeni Celzijusa oko 45 minuta.