SOČNO I UKUSNO

Najsočnije teleće šnicle u saftu od belog vina: Meso koje se topi u ustima!(RECEPT)

Savršeno mekane i sočne u kombinaciji začina koja će vas ostaviti bez teksta.

Recepti 20.10.2020. - 17:57h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Shutterstock

Potrebni sastojci:

 

Način pripreme:

 

Šnicle posolite, pobiberite i uvaljajte u brašno, pa propržite na ulju dok ne porumene. Izvadite iz tiganja, pa dodajte sitno seckani beli luk i kratko prodinstajte.

 

Podlijte vinom i pustite da proključa. Kratko kuvajte, a zatim dodajte meso i dinstajte na laganoj vatri oko 30 minuta. Lovorov list ili ruzmarin ubacite desetak minuta pre kraja dinstanja, kako bi šmek bio što intenzivniji.

(Stil.kurir.rs/domacica.com)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs