japanska metoda

Ceo život pogrešno jedemo kukuruz: Evo kako to Japanci rade! (VIDEO)

Ova japanska metoda konzumiranja kuvanog kukuruza je mnogo lakša i efikasnija

Trpeza 17.09.2020. - 17:18h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Kuvani kukuruz je mnogo ukusan i hranljiv, a tokom leta je mnogima omiljena poslastica.

 

Ali, svi kukuruz jedemo tako što ga uzmemo u ruke i grickamo, a posle nam delići ostanu među zubima.

 

Internetom kruži snimak koji je jedan korisnik Instagrama otkrio dok je boravio u Japanu.

 

Fileti barene paprike: Zimnica bez kapi ulja! (RECEPT)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BuzzFeed World (@world) on

Naime, Japanci najpre prstima izdube red zrna kukuruza,  a odatle sve postaje mnogo lakše.

 

U videu se može videti kako stavi palac na red zrna i samo ih okrene prema delu koji je prethodno izdubio.

 

Na taj način, zrna kukuruza se čisto odvoje od klipa, te ih možete lagano pojesti.

 

Bogata gibanica puna sočnog nadeva: Pravi sprski doručak! (RECEPT)

 

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...