Isprobajte nešto novo

Idealna predigra: Spremite se za vrhunac

Ne ustručavajte se da skrenete pažnju partneru da su masaža glave, vežbanje u paru, komplimenti koji čine da se osećate ženstvenije i lepo, kao i ples idealna predigra
Škola sexa
13:24h Autor:
Idealna predigra: Spremite se za vrhunac

Ne privlače nas sve iste stvari, ali postoje univerzalni trikovi kojima se dolazi do uzbuđenja i uvek treba da probate nešto novo. Ako ste upali u rutinu, pokušajte da zagrejete krevet nekim od ovih saveta, prenosi Cosmopolitan.rs.

1. Seks nije trka!

Muškarci ne vole kada ih žene požuruju, a mi ne volimo kada se muškarci koncentrišu samo na jednu erogenu zonu kao da druga ne postoji. Dakle, usporite, istražujte i, najvažnije od svega, ludo se zabavljajte. Pronađite ritam koji vam oboma odgovara i uživajte u svakom trenutku!

2. Masaža glave za zagrevanje

Svaka masaža može da pojača uzbuđenje, ali možda će vas iznenaditi da je slučaj isti i sa masažom glave. Žene uživaju u tom osećaju opuštenosti koji se lako širi celim telom. Časopis Maxim muškarcima preporučuje da baš ovako iznenade svoju devojku nakon napornog radnog dana.

3. Vežbajte u paru

Sagorevanje masti kao predigra? Men’s Health nas podseća da zajedničko vežbanje, poput trčanja, može povećati nivo dopamina, što znači da se osećamo srećnije, a samim tim raspoloženije za seks. Takođe, muški znoj nakon vežbanja emituje androstendion, testosteron koji budi uzbuđenje kod žene. Naravno, preporučljivo je da se ipak istuširate nakon vežbanja, a zabava će biti još bolja ako to učinite zajedno!

4. Da li si za ples?

Uzmite partnera za ruku i otplešite prema spavaćoj sobi. Ples se, naime, našao na listi top 100 neophodnih stvari koje su prema britanskom Maximu idealne za vruću predigru. Opustite se, pustite muziku koja će se uklopiti s tim seksi raspoloženjem i zavodnički zaplešite. Ova jednostavna predigra će, garantovano, dati željene rezultate.

5. Komplimenata nikad dosta

Anketa Men’s Healtha u kojoj je učestvovalo dve hiljade žena pokazala je da im u krevetu najviše nedostaju - komplimenti. Psihoterapeutkinja Temi Nelson ističe da nije reč o komplimentima poput "Mala, kaaako si dobra" ili "Uh, ala si seksi", već o nežnijim i senzualnijim komplimentima zbog kojih će se dame osećati ženstvenije i lepo.

6. Seksi masaža stopala

Ako je vaš dečko iznenada odlučio da vam izmasira stopala, verovatno je saznao da to povećava šanse za orgazam kod žena za čak 30 posto. Do tog su saznanja došli holandski naučnici Univerziteta u Groningenu. Zato, ako još niste, predložite svojim muškarcima da uposle ručice ovim uzbudljivim vidom predigre.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs