CEO BALKAN GLEDAO KAKO S NJOM VODI LJUBAV DOK MU JE ŽENA NOSILA 3. DETE: Hteo da rasturi porodicu, pa se desio ŠOK OBRT

Nema generacije koja nije čula za intimni snimak Severine sa Milanom Lučićem.

Ljubav
22:53h Autor:
CEO BALKAN GLEDAO KAKO S NJOM VODI LJUBAV DOK MU JE ŽENA NOSILA 3. DETE: Hteo da rasturi porodicu, pa se desio ŠOK OBRT
Foto: Instagram / Severina

Pevačica Severina, jedna od najvećih zvezda na našim prostorima, svojim postupcima ostavljala je bez teksta ceo Balkan. Iako je 2004. doživela veliku sramotu, kada je njen intimni snimak izašao u javnost, pokazala je na delu koliko je jaka, te da može se da iznese i prebordi. Međutim, otkako je postala majka, imamo prilike da je upoznamo u sasvim drugačijem svetu, ponaša se poput prave lavice i trudi se da sina izvede na pravi put. Njena borba z starateljstvo potresla je mnoge, a njena snaga da izdrši podignute glave se - inspiracija je mnogim ženama.

Naime, danas Severina proslavlja 52. rođendan, a izgleda nikad bolje! Mada neretko isplivaju njene fotografije iz prošlosti na kojima ne liči na sebe, ako sudimo po komentarima na društvenim mrežama, ali gotovo svi se slažu u jednom - sve estetske korekcije koje je uradila samo su naglasile njenu lepotu i što je najvažnije - nije preterala!

Severina
foto: Instagram / Severina

Upravo toj lepoti mnogi nisu mogli da odole, a među njima je bio i hercegovački preduzetnik Milan Lučić.

Iako je već bio u braku u kojem mu je žena podarila dvoje dece, dok je bila trudna po treći put, Milan je imao aferu sa Severinom. U tom trenutku ni pevačica nije bila slobodna. Naime, bila verena za preduzetnika Srećka Vargeka sa kojim je posle nekoliko meseci raskinula vezu.

Milan je prema pevačici bio veoma galantan. Ona je do njega dobijala skupocene poklone, a pisalo se da je dobila čak i konja, kojeg je kasnije prodala.

Tog leta 2004. godine u javnost je dospeo intimni snimak Severine i Lučića, a vest da su oni uplovili u tajnu romansu, uprkos činjenici da su oboje bili zauzeti, odjeknula je kao bomba!

1 / 5 Foto: Printscreen Instagaram - Severina

Njih dvoje su, kako se pisalo, raskinuo nakon što se Lučićeva žena porodila i kada je Severina shvatila da on neće napustiti porodicu.

Severina je 2021. godine dala intervju za H-alter u kojem je rekla da su jedine osobe kojima treba da se izvini je zbog tog videa Lučićeva supruga i deca.

"Želim poručiti mladim devojkama da budu oprezne i da paze šta čine. Svesna sam da postoje tri osobe koje sam time povredila i želim im se izviniti. A to su deca i supruga mog partnera iz tog videa. To su jedine osobe kojima se ja izvinjavam. Ali jako je interesantno da od te 2004. do danas niko nije spominjao patnje te dece, a svi su sada jako zainteresovani kako će to doživeti moj sin, koji u to vreme nije bio ni rođen. Svesna sam da će se moj sin kad-tad u životu s time sresti i imam to na umu od početka. Kada procenim da je vreme, sama ću mu to reći i htela bih da to čuje od mene", rekla je pre nekoliko godina Severina.

Severina
foto: Printscreen/instagram

Međutim, Milanu je supruga sve oprostila, a i danas su u skladnom braku.

Čuveni biznismena je i u novembru 2017. godine bio deo velikog skandala budući da je bio uhapšen u velikoj akciji USKOK-a, a kao razlog se navodi malverzacija u stečajnim postupcima.

A kako danas izgleda pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs