Igrajte na sigurno

Izazovan poklon: Obećajte mu godinu dobrog seksa!

Kada je seksi poklon u pitanju, birajte pažljivo, i naravno, pazite da vaš dragi paketić ne otvori pred svojom mamom
Škola sexa
17:46h Autor:
Izazovan poklon: Obećajte mu godinu dobrog seksa!
Foto: Shutterstock

Zar nije i vama dosadilo da mu i ove godine čarape ili veš? Poklonite mu ono što on zaista želi ovog Božića: obećanje da će seks biti sjajan. Naravno, pazite da taj paketić ne otvori pred svojom mamom.

Muški ego je osetljiv kada je seks u pitanju, pa poklone birajte pažljivo, savetuje Trejsi Koks u Dejli Mejlu. Zavedite ga, obećajte mu nebo, ali igrajte na sigurno.

Isprobajte zajedno novu igračkuSeksi igračke su sjajni pokloni, ali izbegavajte bilo koji proizvod koji tvrdi je "veći" ili "tvrđi", te bilo kakve asocijacije na veličinu njegovog penisa. Želite da vam to pomogne, a ne da svog muškarca ubijete u pojam. Pametno je izbegavati i sva pomagala dizajnirana da odnos traje duže. Ukoliko želite i sledeću godinu da budete zajedno, odlučite se za zajedničku igračku.

Dobar je izbor vibrirajući prsten, jer je to igračka koja pruža užitak za oboje. Priručnici za seks su takođe dobar zajednički poklon: možete da ih prelistate u dvoje i inspirišete se idejama.

Obećajte mu godinu sjajnog seksaOvo ne košta puno: poklonite mu 12 meseci seksi tretmana na vašoj privatnoj oglasnoj ploči.

Evo ideje: nabavite oglasnu ploču, a na raznobojne kartice ispišite svoje omiljene seksualne poze, mesta i slično. Ispišite omiljeno mesto za seks, doba dana, najbolji poljubac, gde volite da vas ljubi, stvari koje biste voleli da isprobate, tajne delove tela koje želite da vam dodirne ili poljubi.

Počnite Novu godinu... praskomKupite kutiju za poklone i pretvorite je u vašu tajnu kutiju za seksi igračke. Neka u njoj budu vibratori, ulje za masažu, lisice i povezi, dobar vodič za seks i noćna gozba može početi. Stavite bocu šampanjca na led, navucite seksi komplet i pozovite ga u spavaću sobu. Smejte se, popijte piće, pojedite nešto i onda… Ho, ho, ho!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs