Svaka mu čast

Deka (80) heroj: Psima lutalicama napravio vozić, oduševiće vas zašto! (FOTO, VIDEO)

Njegovim ručno napravljenim vozićem za pse, Judžin dva puta nedeljno vozi spašene lutalice po komšiluku i do obližnje šume
Ljubimci 23.09.2015. - 12:48h Autor: Stil
Foto: Facebook / Tiffany.johnsonsumler

Judžin Bostik (80), penzioner iz Teksasa, provodi dane upravljajući nečim što bi moglo da se nazove najboljim vozićem na svetu!

 

Njegovim ručno napravljenim vozićem za pse Judžin dva puta nedeljno vozi spašene lutalice po komšiluku i do obližnje šume. Judžin i njegov brat Korki žive u slepoj ulici u kojoj ljudi često ostavljaju neželjene pse. Kako nije mogao da ostane ravnodušan na oholost bivših vlasnika pasa, ovaj deka velikog srca odlučio je da ih usvoji.

 

Vernost bez granica: Psi lutalice došli na sahranu ženi koja ih je hranila! (FOTO)

 

Foto: Imgur
Foto: Imgur

"Počeli smo da ih hranimo, da ih puštamo u kuću i vodimo kod veterinara. Napravili smo im kućice u kojima žive", izjavio je Judžin i dodao:

 

"Jednog dana sam video čoveka koji je u improvizovanoj prikolici napravljenoj od plastičnog bureta prevozio kamenje. Pomislio sam da bi to bilo sjajno za pseći vozić. Dobar sam zavarivač, pa sam napravio rupe u buradi, postavio točkove i povezao ih. Svaki put kada čuju da palim traktor, psi se strašno uzbude", objašnjava super deka.

 

Žena heroj: Spasila 100 pasa da ne budu pojedeni na festivalu! (FOTO, VIDEO)

 

Pogledajte Judžina na delu sa svojim ljubimcima:

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...