Obratite pažnju

One su uspešne, slavne i seksi, a sve su niže od 160 cm visine! (FOTO)

U svetu slavnih visina nije prepreka za uspeh, a samo neke od njih koje to i dokazuju su Šakira, Kim Kardašijan, Salma Hajek, Eva Longorija, kao i Kajli Minog
Star look
20:30h
One su uspešne, slavne i seksi, a sve su niže od 160 cm visine! (FOTO)
Foto: Reuters

Kaže se da kamera više voli niske ljude, a dokaz da u svetu slavnih visina nije prepreka za uspeh pokazuju Šakira, Kim Kardašijan, Salma Hajek, Natali Portman...

Jedna od najseksepilnijih žena sveta, prema mišljenju muškaraca, slavna Skarlet Johanson visoka je 160 cm, dok je njen sadašnji verenik, francuski novinar Roman Durjak, visok 183 cm.

Šakira

je visoka 157 cm, dok je njen suprug, fudbaler Žerard Pike visok 192 cm. Međutim, zanosnom telu i raskošnom osmehu ove vatrene pevačice, visina ne predstavlja nikakvu manu.

Holivudska zvezda Eva Longorija, koja je javnosti možda i najpoznatija po ulozi u Očajnim domaćicama, ima samo 157 cm. Bila je u braku sa košarkašem Tonijem Parkerom koji je visok 188 cm.

Poput prethodne dve lepotice, i slavna glumica Salma Hajek visoka je samo 157 cm, međutim, i pored toga mnogi je smatraju jednom od najatraktivnijih zvezda filmskog platna. Njen suprug, francuski biznismen Fransoa Anri Pino, visok je 178 cm.

Austalijska pevačica Kajli Minog trenutno je u vezi sa španskim modelom Andresom Velencosom, visokim 192 cm, dok je ona visoka 157 cm.

Popularna rijaliti zvezda Kim Kardašijan visoka je samo 159 cm, ali joj visina očigledno nije smetnja za samopouzdanje i seksepil koji iz nje izbija. Njen sadašnji muž sa kojim ima ćerku Nort Vest, reper Kanje Vest, visok je 173 cm.

Lepa glumica Natali Portman, koja je u braku sa francuskim plesačem i koreografom Benžamenom Milpijeom visokim 178 cm, visoka je samo 160 cm.

A, ko su najobdareniji muškarci u Holivudu, prema izjavama bivših devojaka i saradnica na filmskom platnu, pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs