NJIH 3 SU BEZ PARDONA STIGLE POTPUNO GOLE NA MET GALU: Najveći su šok crvenog tepiha, da se čovek zacrveni od 1 pogleda

Posle modnog bala koji je pratio ceo svet, sve slavne ličnosti su se razletile po afterpartiju. Međutim, veoma je neobično to što su se pojedine dame odlučile za gole haljine i tako privukle pažnju mase

Moda
20:14h Autor:
NJIH 3 SU BEZ PARDONA STIGLE POTPUNO GOLE NA MET GALU: Najveći su šok crvenog tepiha, da se čovek zacrveni od 1 pogleda
Foto: Met gala

Posle takvih masovnih događaja uvek slede bučne zabave. A glavna organizatorka jedne od takvih afterpartija ove godine bila je Kardi Bi.

Kardi B
foto: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jedna od prvih na ulazu u hotel primećena je i Rita Ora koja se presvukla. Na crvenom tepihu pevačica je bila jedna od onih koji su odabrali da se oskudno obuku, takoreći da se ni ne obuku. Pevačica je blago je rečeno, šokirala izgledom: veći deo njenog tela pokrivao je najlon kombinezon, koji je upropastio celu odevnu kombinaciju.

Rita Ora
foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

I na afterpartiju zvezda je ponovo stigla u istom izdanju. Samo je "gornji deo" bio drugačiji. Ovaj put njenoj grudi ništa nije pokrivalo, a drugo "tačkasto mesto" bilo je sakriveno iza velikih raznobojnih cvetova koji su visili na nitima od perli.

Rita Ora
foto: Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pored Rita Ore, pažnju je zbog svoje golišavosti privukle i Doža Ket iEmili Rajtakovski.

Doža Cat, tako aktivno promovisala svoj dolazak na Met Gali kostima i na kraju razočarala sve, odlučila je da je došlo vreme za prave "gole" odevne kombinacije.

Doža Ket
foto: Michael Stewart / INSTAR Images / Profimedia

Zamenila je mokru pidžamu za providan kroj od vetementsa, sastavljen od čarapa i krop-topa. Čini se da je umetnica spremna na sve kako bi zasenila Bjanku Censori. Ali hvala Bogu, bar je ostavila gaće.

Doža Ket
foto: Michael Stewart / INSTAR Images / Profimedia

Emili Rajtakovski takođe nije promovisala sebe i u svom punom sjaju demonstrirala je figuru.

Emili Ratajkovski
foto: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Obukla je crno donje rublje sa šljokicama i plavu providnu haljinu sa etno detaljima, koju je krasila šareni resastica i sjajne zvezde.

Stajling je upotpunjen sandalama sa dugim kaišem preko cele potkolenice i crnom torbom, sve sa istim trendovskim dekorom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs