srušili iluziju o glamuru

APARTMAN U KATARU PLATILI PREKO 200 € PA ZANEMELI PRED JEZIVIM PRIZOROM: Oštar kontrast LUKSUZU koji se tamo SERVIRA

Na društvenim mrežama su osvanuli snimci prljavog smeštaja u Kataru i zaprepastili javnost koja je ubeđena da je svaki pedalj ove zemlje obasut luksuzom.

Lifestyle
14:05h Autor:
APARTMAN U KATARU PLATILI PREKO 200 € PA ZANEMELI PRED JEZIVIM PRIZOROM: Oštar kontrast LUKSUZU koji se tamo SERVIRA
Prljav smeštaj, Foto: Printscreen TikTok/fanvillageqatarr/fanvillageqatarr

Svetsko prvenstvo u fudbalu ne gubi se iz fokusa, te je javnost zainteresovana za svako dešavanje vezano za isto. Dok su mnogi sebi omogućili taj luksuz i otišli u Katar, da osete čari Mundijala, većina utakmice prati iz topline svog doma.

Međutim, oni koji su se našli u navijačkom selu u Kataru, navodno su se suočili sa brojnim neprijatnostima. Naime, cene noćenja u ovim apartmanima kreću se od 207 dolara, dok pojedini gosti nisu zadovoljni smeštajem.

Na TikToku su se pojavili snimci, koji su navodno nastali u jednom smeštaju, u Kataru. Na snimku je prikazan dolazak u apartman gde noćenje košta oko 200 evra i kao i neprijatnost koja je dočekala goste iza ulaznih vrata.

Mnogi su potez kreatora ovih snimaka oštro kritikovali, smatrajući da namerno ističe negativne strane zemlje domaćina Svetskog prvenstva u fudbalu. Drugi su pak bili zgroženi prizorom, te su osuli paljbu u komentarima.

Budući da je Katar jedna od bogatijih zemalja, koja obiluje luksuzom i glamurom, kreator snimka bio je razočaran u domaćina Mundijala. Međutim, istakli su se i komentari ljudi koji smatraju da "koliko platiš, toliko i dobiješ".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs