Oštro

Profesor Vladimir Ždanov: Pivo muškarce vodi do impotencije, a to šta radi ženama je strašno!

Ljubitelj piva je poput lubenice. Stomak mu raste, ali vrh presušuje, kaže stara češka poslovica

Saveti stručnjaka
09:53h Autor:
Profesor Vladimir Ždanov: Pivo muškarce vodi do impotencije, a to šta radi ženama je strašno!
Foto: Printscreen Youtube / Vedische Weltanschauung

Vladimir Georgijević Ždanov je ruska javna ličnost, predsednik Saveza za trezvenost ljudi, populizator nemedicinskih metoda lečenja od alkohola i duvana. Jedan je od autora projekta "Česta stvar".

Ruski novinari su ga pitali:

Znamo da nije dobo piti alkohol, ali šta kažete na pivo? Odlična stvar da uteši žeđ?

"Pivo je najgori alkoholni proizvod koji su ljudi ikad izmislili. Sadrži alkohol od 3 do 11 procenata, a to je puno," izričit je Vladimor Ždanov.

"Ali postoji bezalkoholno pivo!"

"Glavna opasnost piva nije samo u procentu alkohola. Pažljivo sam gledao Olimpijske igre u Grčkoj 2004. godine. Sponzori su bili svetske kompanije za pivo. Primetio sam: odmah posle reklame za pivo, pojavljivale su se reklame za tablete za potenciju. Slučajnost?

Ruski kardiolog Mijašnikov upozorava: Uništavate zdravlje jer ne znate jedno osnovno pravilo!

Počeo sam da istražujem ovo pitanje. I saznali smo sledeće: Kada se pravi pivo, čak i bezalkoholno, u rastvor se doda hmelj.

A hmelj je opojna biljka iz porodice konoplje. Pri dodavanju hmelja u rastvor piva oslobađaju se čak i bezalkoholni fitoestrogeni.

E, sada: glavna razlika između muškaraca i žena je u tome što u muškom telu postoji hormon testosteron, dok u ženskom estradiol.

Testosteron je: muški glas, torzo, karakter, sklonost da voliš suprotan pol, dok je estradol onaj koji vlada lepotom, ženstvenošću, mekoćom glasa itd...

Kada muškarac u slast popije kriglu ili flašu piva u stomaku dolazi do hemijske reakcije. Fitoestrogeni se pretvaraju u ženski polni hormon estradiol. I postepeno se, oprostite na izrazu: muškarac pretvara u ženu.

Glas se menja, nestaje hrabrosti u karakteru, boji se svega, zanimanje za žene nestaje, a kod nekih se rađa interes za muškarce.

Sama figura se menja: stomak raste, grudi rastu... Ako momak od 17 do 20. godine počne da pije pivo redovno - nemoć u krevetu je zagarantovana!

U Češkoj postoji neka izreka koja kaže otprilike ovo: "Ljubitelj piva je poput lubenice. Stomak mu raste, ali vrh presušuje!"

Terapija jodom: Metoda iz 20. veka koja leči bol u leđima, zglobovima, kašalj, prehladu i upalu pluća!

Kada dama pije pivo, u njenom stomaku se odvija ista hemijska reakcija koja fitoestrogene pretvara u estradiol. U organizmu se povećava koncentracija ženskog polnog hormona. To će usloviti da slatka i mirna žena postane agresivna i zla žena!

Naučnici su sproveli eksperiment na pacovima. Uzeli su 10 mužjaka i 10 ženki. Stavili su ih u korito sa pivom i vodom. Svi su trčali samo na korito sa pivom. Kada su sklonili to pivo, svi miševi su se i dalje iskupljali na istom mestu čekajuči hmelj da se vrati. Imali su simptome alkoholizma.

Kada su ženke započele sezonu parenja, mužjaci nisu obraćali pažnju na njih. Razjarene ženke su rastrgle mužjake. Kada su ženke otvorene, naučnici su primetili da im je materica četiri puta veća i puna sluzi. E, sve to je uradio višak estradiola," kategoričan je profesor Ždanov koji se kako kaže bori za trezvenost, a ne protiv pijanstva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs