ZA NEPOVEROVATI

Upoznajte zlo u telu žene: One su najokrutnije, najsvirepije i najsmrtonosnije žene SVIH VREMENA! (FOTO)

Ove žene učinile se takve monstruoznosti da će vam biti teško da poverujete da je jedna žena u stanju da pomisli, a kamoli uradi tako nešto!

Zanimljivosti
10:32h Autor:
Foto: Profimedia

1. Kraljica Meri I Tjudor (1516 – 1558)

 

Meri Tjudor je bila jedino dete kralja Henrija VIII i njegove prve žene Katarine Aragonske, a kad je postala kraljica 1. oktobra 1553. godine, težila je ka tome da održi katoličanstvo u Engleskoj. Poznata i pod nadimkom Krvava Meri, ona je odgovorna za pogubljenje oko tri stotine protestantskih neistomišljenika!

foto: Profimedia

2. Majra Hindli (1942 – 2002)


Majra Hindli i njen ljubavnik Ian Bredi, poznati su po tome što su sredinom 60-ih godina prošlog veka kindapovali, seksualno zlostavljali, mučili i na kraju ubli troje dece mlađe od 12 godina i dva tinejdžera. Osuđeni su na tri kazne doživotnog zatvora, a o Majri je napisano mnogo knjiga i snimljeno nekoliko filmova i proglašena je najokrutnijom ženom u Velikoj Britaniji.

Majra Hindli i njen partner u zločinu Ian Brejdi
Majra Hindli i njen partner u zločinu Ian Brejdifoto: Profimedia

3. Beverli Elit (1968 – )


Beverli Elit, medicinska sestra iz Grantama, ubila je 1991. godine za 59 dana četvoro dece koja su bila pod njenim nadzorom, koristeći različita sredstva. Takođe je pokušala da ubije još šestoro mališana, a ozbiljno povredila još njih troje. Prozvana je anđelom smrti i osuđena na doživotnu robiju.

4. Bel Ganes (1859 – 1908)

 

Norvežanka Bel Ganes je sa svojih metar i osamdeset tri centimetra visine i preko 90 kilograma bila izuzetno snažna žena koja je zbog pohlepe ubila većinu svojih prosaca i momaka, pa čak i svoju decu. Pretpostavlja se da je tokom različitog vremenskog perioda ubila između 20 i 40 ljudi.

 

5. Meri En Koton (1832 – 1873)


Engleskinja Meri En Koton je arsenom usmrtila 21 osobu, među kojima su bili i njena deca, muževi, majka, prijatelj i ljubavnik. Kazna za zločine koje je počinila bilo je vešanje.

 

6. Ilse Koh (1906 – 1967)

foto: Profimedia

Ilse Koh, supruga Karla Oto Koha, komandanta koncentracionog logora Buhenvald, ostala je zapamćena zbog uzimanja suvenira od kože ubijenih zatvorenika sa karakterističnim tetovažama. Po završetku Drugog svetskog rata osuđena je na doživotnu robiju. Obesila se u ženskom nemačkom zatvoru u Ajhahu 1. septembra 1967.

 

7. Irma Greze (1923 – 1945)


Irma Greze je bila jedna od žena zaposlenih u nacističkim koncentracionim logorima Ravenzbriu i Aušvic, a o njenoj surovosti su kasnije do detalja pričali preživeli logoraši. Nakon završetka rata, osuđena je za zločin protiv čovečnosti. Pogubljena je 1945. godine.

 

8. Ketrin Najt (1955 – )


Ketrin Najt je prva Australijanka koja je zbog svojih gnusnih zločina osuđena na doživotni zatvor, bez mogućnosti pomilovanja. Naime, ona je zverski ubila svog partnera Džona Prajsa, zatim njegove delove tela skuvala i poslužila ih deci za večeru!

 

9. Rozmari Vest (1953 – )

 

Rozmari Vest je uzdrmala svet činjenicom da je zajedno sa svojim mužem Fredom počinila 10 ubistava, uključujući i ubistvo njihove kćerke Heder. Fred je počinio samoubistvo pre početka suđenja a Rozmari se nalazi na odsluženju doživotne zatvorske kazne.

foto: Profimedia

10. Eržebet Batori (1560 – 1614)

 

 

Mađarska grofica Eržebet Batori je jedna od najpoznatijih serijskih ubica u istoriji čovečanstva. Procenjuje se da je zajedno sa još nekoliko saučesnica mučila a potom i ubila između 300 i 2.000 devojaka. Njeni zločini su otkriveni 1610. godine, nakon čega je zazidana u svom dvorcu u kojem je pronađena mrtva četiri godine kasnije.

 

(Stil.kurir.rs/Kafenisanje.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs