SVI SU SLOŽNI U OVOJ OCENI

TAJNA USPEHA JE U OVOME, TVRDE MILIJARDERI: Za najmoćnije i najbogatije ljude sveta, OVA stvar je presudna!(FOTO)

Kada su čuvenog milijardera pitali u čemu je najveća tajna njegovog uspeha, ovakav odgovor niko nije očekivao

Lifestyle
Autor:
TAJNA USPEHA JE U OVOME, TVRDE MILIJARDERI: Za najmoćnije i najbogatije ljude sveta, OVA stvar je presudna!(FOTO)
Foto: AP

Mark Cukercberg, osnivač kompanija Facebook i Instagram i jedan od najmlađjih bilionera u istoriji, kad je počinjao svoj biznis - imao je samo viziju i neumoran entuzijazam. Bio je student i nije imao finansijska sredstva...

Da, naravno da je bio pametan i snalažljiv, da je koristio svaku priliku koja mu se ukazala- i da ga je u nekom delu posužila i sreća. Ali kombinacija tih faktora počela je da daje rezulatete dok je Mark bio još jako jako mlad.

Mnoge je zanimalo kako je to Mark stigao do tog kolosalnog uspeha...

Tajna uspešnog braka: Mark i Prisila su 14 godina u ljubavi zahvaljujući jednoj stvari! (FOTO)

Mark Cukerberg sa suprugom i bebom
Mark Cukerberg sa suprugom i bebomfoto: AP

U brojnim intervjuima koje je dao, Zukerberg je pričao o brojnim koracima koji su ga doveli ovde gde je danas, objašnjavao šta je i kako potrebno raditi da bi se stiglo do uspeha i kako doći od ideje ili vizije do realizacije, ali jedna njegiva izjava vezana za uspeh, privukla je ubedljivo najviše pažnje.

Naime, Mark je veliki deo svog uspeha pripisao svojoj lepšoj polovini i to rečima: Ukoliko želite da uspete, zaboravite na devojke, fokusirajte se na ženu - ona će vam pomoći da istvarite sve!

Sa Zukerbergovom izjavom složili su se i mnogi drugi upešni i bogati ljudi, koji su istakli da su njihove lepše polovine značajno zaslužne za njihove poslovne uspehe.

Nosite istu odeću svaki dan? Velike su šanse da ćete uspeti u životu: Evo zašto!

Mark Cukerberg sa suprugom
Mark Cukerberg sa suprugom foto: Profimedia

Zukerberg je zaista ostvario sve, i povrh svega živi u skladnom braku, bez imalo pompe i medijskog i finansijskig rasipanja, kakvo prati većinu drugih ekstremno imućnih (iako značajno manje imućnih) porodica, poput Kardašijanovih, na primer.

Iz ovoga svi možemo da zaključimo dve stvari: Da uspeh ne znači zaraditi novac i onda ga natrljavati celom svetu na nos, kao i to da ukoliko zaiste želite da se posvtite nečemu velikom i u tome istrajete do kraja i uspete - birajte partnerku koja je zrela, koja je prošla epizode partijanja i mladalčckog ludila, "bubica", onu koja sama čvrsto stoji na zemlji, a isto tako će čvrsto stati iza vas, koja je svesna sebe i svoje snage, nezavisna, odgovorna i iznad svega - posvećena.

Znamo da se ponekad čini sa je lakše naći 500 evra na ulici ili dobiti 7. na Lotou nego naći ženu/muškarca sa ovim kvalitetima, ali verujte - ima ih, samo je potrebno da i vi imate pravi pristup kako biste ih "otkrili", osvojili i probudili u njima ono najbolje što poseduju.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs